Search

Photos: Ο Πανσερραϊκός νικητής στο ντέρμπι της ΑΜ-Θ με την Ασπίδα Ξάνθης στην Α2 Γυναικών

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επικράτησε με 47-62 της Ασπίδας στη Ξάνθη. Οι «λιονταρίνες» ήταν ανώτερες από τις Θρακιώτισσες στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πανηγύρισαν το μεγάλο «διπλό».

Η ομάδα των Σερρών είχε το προβάδισμα απο την αρχή του αγώνα και κατάφερε παρά τις προσπάθειες των κοριτσιών του Νεδίμ Καρά Αμχέτ ειδικά στην δεύτερη και τρίτη περίοδο να διατηρήσουν το προβάδισμα, ενώ στο τέταρτο δεκάλεπτο ανέβασαν την διαφορά φτάνοντας στο τελικό 47-62.

Κορυφαία για την ομάδα της Ξάνθης η Παπαευαγγέλου με βοήθειες στο σκοράρισμα απο Σουλιώτη, Σακουλάκη και Σιγιώργη, ενώ για τις Σερραίες Τσάντα, Πελτέκη, Πιτσιάβα και Κουτούση οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη.

Δεκάλεπτα: 8-15, 27-28, 38-45, 47-62

Διαιτητές: Γραικός – Αθανασιάδης

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ-Ουστά, Τσακίρη 2, Κουτρουβέλη 2, Καρακώστα 4(1), Σακουλάκη 8, Κάραλη 2, Σιγιώργη 6, Παπαευαγγέλου 10(3), Βαρελτζή 5, Σουλιώτη 7(1), Καραλίδου Β. 1, Χαλκίδου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (Δώδος): Χωλοπούλου 4, Πιτσιάβα 9, Τσάντα 11 (1), Μπακιρτζίζου 8 , Χύσα, Πελτέκη 11, Κουτούση 10, Κίναλη 4, Γκανάτσιου, Σιδερίδου, Νασιάκου, Βλάχβεη

Share it