Search

Πλήρωσε τα λάθη της η Ξάνθη και έχασε απ’ τον Απόλλωνα

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League Σουρωτή πανηγύρισε ο Απόλλων Σμύρνης επικρατώντας στην Ριζούπολη της Ξάνθης με 2-0 εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων και τα πολλά λάθη που έκαναν στην διάρκεια του 90λεπτου.

Παρά την πρώτη του νίκη βέβαια ο Απόλλων Σμύρνης δεν ευνοήθηκε από τα υπόλοιπα αποτελέσματα και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η νίκη αυτή όμως θα ανεβάσει σε ψυχολογία τους ποδοσφαιριστές του Βούλιτς ενόψει της συνέχειας.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης μόλις στο 11′ με τον Καστιγιέχος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ και δεν έχασαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του ματς.

Το παιχνίδι στην Ριζούπολη ήταν αρκετά όμορφο με τις δυο ομάδες να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τις δυο εστίες αλλά ο Απόλλων Σμύρνης ήταν αυτός που έδειξε πως ήθελε παραπάνω τη νίκη στο ματς.

Εκμεταλλεύτηκε μάλιστα στον απόλυτο βαθμό τα λάθη που έκανε η Ξάνθη στην άμυνα της και μπόρεσε να πετύχει δυο γκολ και να φτάσει στην επικράτηση.

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Μάατσι (88′ Ελμπάζ), Μενδρινός (73′ Χουάρες), Καστιγέχος (85′ Ανιέτε), Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Κούρος

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Οκάν, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Μεχία, Κίκε (63′ Ρότσε), Λουσέρο (79′ Σιλά), Μπρίτο, Γέντρισεκ (63′ Κάστρο).

Πηγή: sport24.gr

 

Share it