Search

Αποφασισμένος για την πρώτη νίκη της χρονιάς κόντρα στον Αετό Ορφανού ο Άρης Αβάτου! Η αποστολή

Με τον Θωμά Βαφειάδη να επιστρέφει στην αποστολή, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, και άπαντες στον Άρη Αβάτου να μοιάζουν αποφασισμένοι για το ιστορικό πρώτο τρίποντο στην Γ’ Εθνική ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των νταμπλούχων Ξάνθης για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αετό Ορφανού(16:00, LIVE Sportsaddict) στο γήπεδο της Φελώνης.

Ο τεχνικός της ομάδας Κυριάκος Κετσιεμενίδης όλη την εβδομάδα πέρα απο το τακτικό  κομμάτι μαζί με τους συνεργάτες τους δούλεψαν πολύ και στο ψυχολογικό, μια και άπαντες στον σύλλογο πιστεύουν πως μετά της δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Σκούταρι και Προσκυνητές ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Μάλιστα η διοίκηση για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς προχώρησε σε άνοιγμα στους παίκτες και ομάδες της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, καθώς θα μπορούν να βρεθούν δωρεάν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια της ξανθιώτικης ομάδας.

Την 19αδα του Άρη Αβάτου απαρτίζουν οι: Αμουτζάκης, Εμίνογλου, Ψεμματάς, Μπουνταγκίδης, Κούτρας, Βαφειάδης, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Κουτίνης, Τουργαίδης, Δόντσος, Μελισσόπουλος, Ευθυμιάδης, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Κοτόπουλος, Κελεσιάδης, Χαριτίδης, Ταχτσίδης.

Share it