Search

Σέντρα στο Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης! Τα 50τμήματα, η συνεργασία Αβάτου-Βιστωνίδας και η επιστροφή της ιστορικής Θράκης Συδινής!!!

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου ξεκινάει το παιδικό πρωτάθλημα που διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Στο φετινό πρωτάθλημα υπάρχουν συνολικά 5 ηλικιακές κατηγορίες (Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι) και σε αυτό θα λάβουν μέρος 50 τμήματα.

Αναμφίβολα πέρα απο την επιστροφή του Ορφέα 2005, Ακαδημία του Ορφέα Ξάνθης, ξεχωρίζει η επιστροφή της Θράκης Συδινής που παρότι την τελευταία διετία δεν μετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης εν τέλει την βλέπουμε να κατεβαίνει με τέσσερα τμήματα στο Παιδικό πρωτάθλημα της Ένωσης. Και μάλιστα τα σχέδια του Υπεύθυνου της ομάδα της Συδινής, Βαγγέλης Θεοδωρακάκη να μην μένουν απλά στην επιστροφή σιγά σιγά του συλλόγου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ξάνθης.

Άξια αναφοράς και η συνεργασία των συγκάτοικων στο γήπεδο της Φελώνης Άρη Αβάτου και Βιστωνίδας, με την ομάδα του Αβάτου απο την στιγμή που υποχρεούται βάση κανονισμού της ΕΠΟ να μετέχει ως ομάδα της Γ’ Εθνικής στα Παιδικά πρωταθλήματα της Ένωσης της, να δηλώνει παρών με τμήμα Τζούνιορ που δημιουργήθηκε με την ενεργή βοήθεια της Ακαδημίας της Βιστωνίδας.

Απο εκεί και πέρα το παρών και φέτος δίνουν οι Ακαδημίες των ΑΟΞ, ΑΠΟΞ, Ελπίδες, Απόλλων Ξάνθης, Βιστωνίδας, Άρη Πετεινού, Ηρακλή Ζυγού και Ασπίδας Ξάνθης.

Για να δείτε το πρόγραμμα της 1η αγωνιστικής πατήστε ΕΔΩ

Share it