Search

Με επιτυχία και εννέα τέρματα το φιλικό αγάπης για τον 7χρονο Χρήστο Γιώργο μεταξύ ΟΝΝΕΔ/ΝΟΔΕ και Πανθρακικό!

ΟΝΝΕΔ/ΝΟΔΕ Ροδόπης και ΑΠΣ Πανθρακικός ένωσαν τις δυνάμεις τους σήμερα στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη για φιλανθρωπικό σκοπό στο ΔΑΚ Κομοτηνής!

Οι δύο ομάδες έδωσαν το παρόν στο γήπεδο για ιερό σκοπό και συγκεκριμένα για να μαζευτούν χρήματα προς ενίσχυση του επτάχρονου Χρήστου-Γεωργίου, που χρειάζεται ειδική και πολυδάπανη φαρμακευτική αγωγή. Μπορεί τα άτομα που βρέθηκαν στις κερκίδες να ήταν κάτι παραπάνω από 100, όμως τα 400 και πλέον εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει, πωλήθηκαν όλα. Αν κανείς αναλογιστεί πως όλο αυτό το διάστημα υπήρχε και τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο ο καθένας μπορούσε να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό, συνολικά συγκεντρώθηκε ένας αρκετά ικανοποιητικός αριθμός χρημάτων.

Στα αγωνιστικά τους σημερινού ματς, που έχουν ελάχιστη σημασία, μπροστά στο μεγάλο έργο που επιτέλεσε ο καθένας με τον δικό του τρόπο και την δική του προσφορά, προφανώς η ομάδα του Πανθρακικού επικράτησε με σχετική άνεση της ομάδας της ΟΝΝΕΔ/ΝΟΔΕ Ροδόπης. Το τελικό σκορ ήταν 8-1, ενώ την παράσταση έκλεψαν και τα παιδιά της ακαδημίας του Πανθρακικού τα οποία αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον αυτής της ομάδας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές ολόκληρης αυτής της προσπάθειας. Μακάρι πλέον, με την βοήθεια και του Θεού, ο μικρός Χρήστος-Γιώργος να ακολουθήσει την φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται και να γιατρευτεί!

Ο Πανθρακικός ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Ματθαίου, Τσάμη, Μπαξεβανίδη, Μουζά, Αλεξόπουλο, Γρηγοριάδη, Γιάζο, Χατζηϊωαννίδη, Τζελέπη Α.Γιάννη, Δελή ενώ αγωνίστηκαν και οι Τζελέπης Α.Γιώργου, Γεωργουσόπουλος, Νταλάκος, Σμαραγδής, Αβίσοφ.

Η ΟΝΝΕΔ/ΝΟΔΕ ΡΟΔΟΠΗΣ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Ζωγράφο, Παυλίδη, Μεχμέτ Τανέρ, Λεοντίδη, Ιμπράμ Αχμέτ, Τσαρδακλή Κώστα (πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Ν. Ροδόπης), Χασάν Αχμέτ, Ογκουνσότο, Βεζυργιαννίδη Γιάννη (πρόεδρο ΝΟΔΕ Ν. Ροδόπης), Φλωρακάκη, Μολλά Ερχάν ενώ έπαιξαν και οι Τζελέπης, Τσαρδακλής Αθανάσιος, Νασούδης Κώστας, Τζενετίδης.

Share it