Search

Έκλεισαν οι μεταγραφές του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου με την έλευση του Αχμέτ Σαμέτ! Κατατέθηκε και το δελτίο του Βλάσση Καζάκη!

Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, με το τελευταίο απόκτημα να είναι ο Αχμέτ Σαμέτ από την Δόξα Προσκυνητών.

Πέραν του ότι είναι άλλος ένας παίκτης που αγωνιζόταν προηγουμένως στην ομάδα της Γ’ Εθνικής, ο 16χρονος ποδοσφαιριστής κατάγεται από τον Ίασμο και σε συνδυασμό με το πολύ καλό σύνολο που έχει δημιουργηθεί, επέλεξε να συνεχίσει εκεί, ενισχύοντας την ομάδα του τόπου του. Ο Αχμέτ Σαμέτ έχει αγωνιστεί επίσης με την φανέλα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, αλλά και σε τμήματα υποδομής ομάδων της SuperLeague, όπως ο ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε μεταβεί και για δοκιμαστικά σε ομάδα της Γερμανίας, όμως τελικά επέστρεψε στα μέρη μας. Στη συνέχεια συμφώνησε να αγωνιστεί στην Δόξα Προσκυνητών, αλλά τελικά κατέληξε στον Μέγα.

Τέλος να αναφέρουμε πως κατατέθηκε και το δελτίο του Βλάσση Καζάκη, με την μεταγραφή του να ολοκληρώνεται και τυπικά και δεν αποκλείεται, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ και του Πανθρακικού, να βρίσκεται και στην αποστολή του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ορφέα Στρύμης.

 

 

 

Share it