Search

Στην Ελλάδα οι προκριματικοί όμιλοι του Ευρωπαϊκού Νεανίδων και Παίδων

Την ανάθεση δύο προκριματικών ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σε Παίδες και Νεάνιδες ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στο Λουξεμβούργο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδια, κατά την διάρκεια κλήρωσης όλων των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ευρωπαϊκό Νεανίδων

Η Εθνική Νεανίδων κληρώθηκε στον 4ο προκριματικό όμιλο και θα φιλοξενήσει στη χώρα μας το διάστημα 26-29 Απριλίου, τις Βουλγαρία, Εσθονία και Ελβετία. Ο τόπος διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Την τελική φάση θα φιλοξενήσει η Αλβανία το διάστημα 1-9 Σεπτεμβρίου 2018. Την πρόκριση από τα προκριματικά παίρνουν απευθείας οι πρώτοι των ομίλων και οι δεύτεροι θα αγωνιστούν σε αγώνες μπαράζ.

Ο προκριματικός όμιλος της Εθνικής: Βουλγαρία, Εσθονία, Ελβετία, Ελλάδα.

Ευρωπαϊκό Κορασίδων

Η Εθνική Κορασίδων κληρώθηκε στον 6ο προκριματικό όμιλο και μαζί της βρίσκονται η Ουκρανία και η Λετονία. Τους αγώνες θα φιλοξενήσει η Ουκρανία το πρώτο Σαββατοκύριακο του Γενάρη.

Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στην Βουλγαρία το διάστημα 13-21 Απριλίου 2018. Την πρόκριση παίρνουν οι πρώτοι κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι.

Ο προκριματικός όμιλος της Εθνικής: Ελλάδα, Ουκρανία, Λετονία.

Ευρωπαϊκό Εφήβων

Στον 7ο προκριματικό όμιλο κληρώθηκε η Εθνική Εφήβων και θα ταξιδέψει στην Σλοβακία που θα φιλοξενήσει τους αγώνες το διάστημα 26-29 Απριλίου 2018. Στον όμιλο βρίσκεται και η Τουρκία. Την τελική φάση θα διοργανώσουν η Ολλανδία και το Βέλγιο το διάστημα 14-22 Ιουλίου 2018.

Από τους προκριματικούς ομίλους προκρίνονται οι πρώτοι των ομίλων και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι.

Ο προκριματικός όμιλος της Εθνικής: Ελλάδα, Σλοβακία, Τουρκία.

Ευρωπαϊκό Παίδων

Στον πρώτο προκριματικό όμιλο κληρώθηκε η Εθνική Παίδων μαζί με την Ισπανία, την Λετονία και την Πορτογαλία. Όπως ανακοινώθηκε, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τους αγώνες το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου 2018. Ο τόπος διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων θα διοργανώσουν Σλοβακία και Τσεχία, το διάστημα 7-15 Απριλίου 2018. Το εισιτήριο θα πάρουν οι πρώτοι κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι.

Ο προκριματικός όμιλος της Εθνικής: Ισπανία, Λετονία, Πορτογαλία, Ελλάδα.

Share it