Search

Το ευχαριστώ του Άρη Αβάτου στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο της Φελώνης!

Μπορεί για μια αδράνεια,και άτυχη στιγμή, στο φινάλε του αγώνα να χάθηκε η ιστορική πρώτη νίκη για την ομάδα του Άρη Αβάτου όμως οι διοικούντες του συλλόγου δεν έκρυβαν την χαρά τους για την εντυπωσιακή παρουσία των ξανθιωτών φιλάθλων που γέμισαν τις εξέδρες του γηπέδου της Φελώνης.

Σε αυτό το ιστορικό πρώτο εντός έδρας παιχνίδια, παρότι η ομάδα αγωνίζεται “ξενιτεμένη” απο την φυσική της έδρα, ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής αγκάλιασε την προσπάθεια των παικτών του Κυριάκου Κετσιεμενίδη και έδωσε εντυπωσιακό παρών στις κερκίδες του γηπέδου, ενώ πάρα πολύ ήταν και ο κόσμος που επέλεξε να βρίσκεται στους όρθιους στην απέναντι μεριά της κερκίδας.

Φυσικά το παρών πέρα απο τον απλό κόσμο, έδωσαν τόσο ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, όσο και ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου.

Χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κοτόπουλος ανέφερε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλους το φιλαθλους το νομού μας για την παρουσία τους στο γήπεδο.Με τέτοια εμφάνιση και συμπεριφορές από τον κόσμο κερδισμένο βγαίνει το ποδόσφαιρο.”

Share it