Search

Δυναμικό παρών έδωσε ο Αρίων Ξάνθης στην Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στην Ξάνθη

Στις σχ. μονάδες της Α’/θμιας Εκπ/σης Ξάνθης επικεντρώθηκε η παρουσία του μπασκετικού τμήματος του ΓΑΣ «ΑΡΙΩΝ» την Δευτέρα 9/10 και στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Η επίσκεψη του προπονητή – καθηγητή φυσικής αγωγής Χρήστου Παπαδόπουλου στο 4ο και 12ο δημοτικό σχολείο Ξάνθης είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς οι μαθητές υποδέχτηκαν ενθουσιασμένοι αυτόν και τους Ξανθιώτες αθλητές που τον συνόδευαν.

Ο προπονητής του Αρίωνα μίλησε στα μικρά παιδιά για τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού τονίζοντας το κεντρικό φετινό σύνθημα του ΥΠΕΠΘ : «Αθλούμαι – ΧαραΖΩ το μέλλον». Επίκεντρο της υποδοχής αποτέλεσε ο «ψηλός» των 2,05 Αλή Μπουτσακτή που συγκέντρωσε –εκτός των άλλων – και τις προτιμήσεις για πολλές selfie

Κατά τα άλλα η ομάδα παρουσίασης απαρτίζονταν από μπασκεμπολίστες του Παιδικού και Εφηβικού τμήματος του Ξανθιώτικου συλλόγου, επιδεικνύοντας μαθήματα τεχνικής και τακτικής, καθώς και «μικρά μυστικά» του δημοφιλούς αθλήματος.

«Τελικά αξίζει να ασχοληθείς με τον αθλητισμό» δήλωσε και προέτρεψε τους μαθητές ο Χρήστος Παπαδόπουλος, τονίζοντας ότι «έχετε να πάρετε μόνο θετικά αποτελέσματα» και ευχαριστώντας για την πρόσκληση τους Δ/ντες και γυμναστές των σχολείων.

Share it