Search

Νέα αναβολή λόγω φανέλας σε ματς της ΠΑΕ Ποντίων!

Ακόμα ένα παιχνίδι της ΠΑΕ Ποντίων δεν ξεκίνησε λόγω της φανέλας που φέρει το μήνυμα για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας του Θρυλορίου στην ανακοίνωση τους, σε αυτόν τον αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό είχαν καλύψει εντελώς το μήνυμα “Δεν Ξεχνώ, Πάντα Τιμώ”, όπως τους είχε ζητηθεί, αλλά ο διαιτητής δεν επέτρεψε να αρχίσει το παιχνίδι επειδή στην πλάτη της φανέλας υπήρχαν οι Πυρριχιστές.

Μάλιστα, στη συνέχεια ξεκίνησαν να παίξουν φιλικό με τον Πανθρακικό, αλλά η ΕΠΣ παρενέβη και το διέκοψε στο δεκάλεπτο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ποντίων:

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΥΡΡΙΧΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΜΑΣ..ΕΤΣΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Η ΕΠΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ…ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ

Share it