Search

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ΑΕ Διδυμοτείχου!

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ΑΕ Διδυμοτείχου στην δεύτερη στροφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο ομάδες, στο μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κομοτηνής, δεν ήταν ιδιαίτερα καλές στο δημιουργικό κομμάτι, με τις κλασσικές ευκαιρίες, εκατέρωθεν, μπροστά από τις δύο εστίες να είναι λίγες και το τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται δίκαιο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ουσιαστικά έλεγχαν τον αγώνα στο πρώτο μέρος, μέχρι και το τελευταίο πεντάλεπτό του, όπου η Δόξα ανεβάζοντας τον ρυθμό της, έχασε αρχικά μια κλασσική ευκαιρία και λίγο αργότερα σε φάση καρμπόν άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο μέρος πάλι η ΑΕΔ ήταν αυτή που ξεκίνησε πιο απειλητικά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 57′ σε 1-1. Από εκεί και έπειτα το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να χάνουν από μια ευκαιρία έκαστος και το 1-1 να παραμένει ως το τέλος.

Μόλις στο 2′ το Διδυμότειχο έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, όταν το σουτ του Ιντζέ από θέση τετατέτ, απομάκρυνε ο Πριτσίδης. Οι πράσινοι φάνηκαν απειλητικοί και στο 18′ αλλά και στο 40′, όμως στην πρώτη περίπτωση το τελείωμα του Ιντζέ δεν ήταν το ιδανικό και στην δεύτερη, η κεφαλιά του Πετρόπουλου απομακρύνθηκε, για καλό και για κακό, σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα της Δόξας. Στο 42′, στην πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς, ο Μουρατίδης δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την κάθετη μπαλιά του Ανυφαντάκη και πλάσαρε έξω από το δεξί δοκάρι του Συριτούδη. Στο 45+1′ όμως, ο Χατζήπαππα αυτή τη φορά, μετά από νέα φοβερή κάθετη του Ανυφαντάκη, βρέθηκε “φάτσα” με το τέρμα και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Η ΑΕ Διδυμοτείχου, προσπαθώντας να συνέλθει από το σοκ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, απείλησε στο 49′ με το σουτ του Πετρόπουλου, το οποίο μπλόκαρε ο Πριτσίδης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 57′, όταν από το κόρνερ του Ιντζέ στο δεύτερο δοκάρι, ο Γιαννόπουλος με κεφαλιά στην απέναντι γωνία έκανε το 1-1. Στο 72ο λεπτό το σουτ του Χατζήπαπα απομακρύνθηκε από τον Συριτούδη, ενώ στην τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού στο 90+1′, η κεφαλιά του Γιαννόπουλου, μετά την εκτέλεση φάουλ του Θάνου, από πλευράς ΑΕΔ κατέληξε άουτ.

Να σημειώσουμε πως και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο ζήτησαν πέναλτι, με την μεν Δόξα να διαμαρτύρεται για ανατροπή του Μαυράκη από τον Τζανετάκο στο 86′ και την δε ΑΕΔ για χέρι σε σουτ του Ζαφειρόπουλου, που κατέληξε κόρνερ, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Αγγέλη στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Πριτσίδης, Αλεξακούδης, Τσορτανίδης, Πλασταράς (68′ Λεφής), Αγγέλης, Γάιδας (81′ Ανδρέου), Μαυράκης, Ανυφαντάκης, Κοσίης, Μουρατίδης (52′ Κρασσώνης), Χατζήπαππα (74′ Κούτρας).

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης Κ., Θάνος, Παντελίδης (62′ Καζάλας), Γκιντίδης (67′ Ζαφειρόπουλος), Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Εμρέ (87′ Παππουδής), Αβογιάν, Πατιαλιάκας, Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Share it