Search

Παρουσία Χρήστου Πανόπουλου η εκδήλωση του Δήμου Ξάνθης για τα 50χρονια ΑΟΞ! Τριψήφιος ο αριθμός των βραβευθέντων προπονητών, προέδρων και παικτών!!!

Διήμερο αφιερωμένο στον Αθλητικό Όμιλο Ξάνθης (Α.Ο.Ξ.)  είναι προγραμματισμένο το προσεχές Σαββατοκύριακο 07-08 Οκτωβρίου, καθώς στις παραπάνω ημερομηνίες ο Δήμος Ξάνθης θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 50 χρόνων του ΑΟΞ.

Όπως πληροφορείται μάλιστα το Sportsaddict οι εκδηλώσεις αυτές που θα ξεκινήσουν επίσημα το πρωινό του Σαββάτου με τον Δήμαρχο Ξάνθης, Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του ΑΟΞ, Χρήστο Πανόπουλο να δίνουν την έναρξη του εορταστικού διημέρου, οπού στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα δημιουργηθεί στην Κεντρική Πλατεία της πόλης θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις προπονητών, προέδρων αλλά και παικτών που έχουν προσφέρει στον σύλλογο με τις πληροφορίες να μιλούν για σχεδόν 100 βραβευθέντες.

Την οργάνωση και διεκπεραίωση του ποδοσφαιρικού διημέρου έχει αναλάβει η αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου, Αλεξία Γκιρτζίκη, η οποία ήταν εισηγήτρια του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, που ενέκρινε το θέμα στη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης. Οι εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ θα είναι μέρος του συνολικού event «Ξάνθη, πόλη πολιτισμού και αθλητισμού» και έχει ως στόχο να προβάλλει την ιστορία του ξανθιώτικου συλλόγου, με το Δήμο να τιμάει με αυτό τον τρόπο τόσο την ομάδα της πόλης για την 50χρονη παρουσία της στα πανελλήνια πρωταθλήματα,.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του διημέρου 07-08 Οκτωβρίου θα στηθεί στην κεντρική πλατεία ξύλινο περίπτερο προβολής των δράσεων και ειδικά «σταντ» με αφίσες, φωτογραφίες και άλλα αναμνηστικά και ιστορικά στοιχεία του ΑΟΞ, με τους διοργανωτές να ετοιμάζουν κι άλλες εκπλήξεις, ενώ στο χώρο του γηπέδου ΑΟΞ θα φιλοξενηθεί σχετική έκθεση.

Η διοργάνωση αναμένεται να ξεκινήσει πιθανότατα στις 12:30 του Σαββάτου, αν και η ώρα θα οριστηκοποιηθεί στη νέα συνάντηση της Πέμπτης μεταξύ της Αντιδημάρχου Αθλητισμού και της ΠΑΕ Ξάνθη.

Το γεγονός είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς πως τα τελευταία χρόνια, πλην της βράβευσης του απο τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ), εμφανίζεται σπάνια σε εκδηλώσεις στην πόλη φυσικά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, και έτσι αναμφισβήτητα η παρουσία της απο μόνη της κάνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτή την μεγάλη γιορτή που ετοιμάζει ο Δήμος Ξάνθης για να τιμήσει τον μεγάλο σύλλογο της Θράκης.

Share it