Search

Pre Game:Με ντέρμπι στην Θαλασσιά και “παγίδες” για τα φαβορί η 2η αγωνιστική της ΕΠΣ Ξάνθης

Αγωνιστική με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις η 2η αγωνιστική της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, με τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας όπως συνέβη και στην πρεμιέρα να έχετε την δυνατότητα  να παρακολουθήσετε την ζωντανή εξέλιξη των αγώνων μέσα απο το LIVE του Sportsaddict που απο τις 16:00 θα είναι στον αέρα.

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας γίνεται στην Θαλασσιά οπού η Αναγέννηση θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Νέου Ζυγού, ενώ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα είναι και η πρώτη εκτός της Ασπίδας που δοκιμάζεται στην Κεντητή. Εντός έδρας παιχνίδι έχει μπροστά του ο Εχίνος που θα υποδεχθεί τον Ερμή Μάνδρας, ενώ ο Άτλας μετά την μεγάλη νίκη της πρεμιέρας θα υποδεχθεί την ΑΕ Ξάνθης. Σημαντικό ματς στο Μαγικό μεταξύ δύο νεανικών ομάδων, ενώ άνευ αγώνα θα κερδίσει ο Απόλλων Ξάνθης στο Κουτσό αν και για τυπικούς λόγους θα πρέπει να κατέβει στο γήπεδο.

Την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Η σωστή βαφή των αυτοκινήτων είναι τέχνη, μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας θα σας πείσει…

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Απο το 1997 όταν και ιδρύθηκε το γυμναστήριο DYNAMIC BODY CLUB είναι εδώ για να σου δώσει όσα θές σε ένα καλό γυμναστήριο απο εξειδικευμένους γυμναστές. Διαθέτει χώρους ελεύθερων βαρών , fitness , τμήματα αεροβικής γυμναστικής (aerobic) , τμήματα πολεμικών τεχνών ( Kick boxing , πυγμαχία , krav maga , Jiu Jitsu) , power plate καθώς και τμήματα Zumba & Belly Dance. Tα προγράμματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.  Επίσης κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του γυμναστηρίου μπορεί να γίνει προσωπική προετοιμασία αθλητών σε όλο το φάσμα των αθλημάτων καθώς και προετοιμασία σε αθλήματα για σχολές σωμάτων ασφαλείας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 1/10, 16:30

Γήπεδο Κύρνου: Νέστος Κύρνου – Άρης Πετεινού (Γιαπουτζής, Κοτινούδης, Καραλευθερής)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ηρακλής Ζυγού (Κιοτζένης, Αγγελακόπουλος, Γκοντόλιας)

Γήπεδο Κουτσού: Π. Μελάς Κουτσού – Απόλλων Ξάνθης (Ελευθεράκης, Ξυνός, Γκώγος)

Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – Ερμής Μάνδρας (Ουζουνίδης, Οτουζμπίρ, Τζιβαρτζίδης)

Γήπεδο Κεντητής: Κεντητή – Ασπίδα Ξάνθης (Ανεστίδης, Πασχαλίδης Γ., Εμίν Κεχαγιά)

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – ΑΕ Ξάνθης (Τζεβελεκίδης, Καρπουζέλης, Μπούρας)

Γήπεδο Μαγικού: Αστέρας Μαγικού – ΑΟ Βιστωνίδας (Γκαϊτατζής, Χατζημωυσιάδης, Χρυσέλης Γ.)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Share it