Search

Με τρεις απουσίες ταξιδεύει για την έκπληξη στην Καβάλα ο Άρης Αβάτου! Η ιστορική πρώτη αποστολή στην Γ’ Εθνική

Με πρωινή προπόνηση οπού υπήρχε βινεοθεραπεία με ανάλυση της Καβάλας απο τον τεχνικό της ομάδας Κυριάκο Κετσιεμενίδη και ημίωρη χαλαρή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη Αβάτου για το ιστορικό πρώτο παιχνίδι στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Αβάτου ολοκλήρωσε χωρίς νέα προβλήματα την προετοιμασία, καθώς πέραν του τραυματία Βασίλη Δόντσου και του Αλέξη Μπουνταγκίδη που λόγω εργασίας δεν μπορεί να ακολουθήσει αλλά και του φαντάρου Μιχάλη Ταχτσίδη, η ομάδα του Αβάτου θα ταξιδέψει στην γειτονική Καβάλα με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Με αυτή την απόφαση ο Κυριάκος Κετσισεμενίδης θέλει να κρατήσει σε επαγρυπνήσει όλους τους παίκτες του, που θα ακολουθήσουν την ιστορική πρώτη αποστολή της ομάδας στην τρίτη εθνική κατηγορία. Το έργο του Αβάτου κόντρα σε ένα απο τα φαβορί της κατηγορίας μόνο εύκολο δεν θα είναι όμως οι νταμπλούχοι  Ξάνθης έχουν δείξει πως δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους για θετικό ξεκίνημα.

Οι 20 παίκτες που θα έχει μαζί του ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης είναι οι: Αμουτζάκης, Βαρελάς, Εμίνογλου, Κούτρας, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Βαφειάδης, Τουργαίδης, Ευθυμιάδης, Χαριτίδης, Σαρηγιαννίδης, Εφεντόπουλος, Κοτόπουλος, Μελισσόπουλος, Κελεσιάδης, Μίχογλου, Γκέκας και Κουτίνης

Share it