Search

Με Τοροσίδη, Μάνταλο και επιστροφή Χριστοδουλόπουλου στα ματς με Κύπρο και Γιβραλτάρη η Εθνική! Εκτός ο τραυματίας Σιώπης

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να επιστρέφει στην Εθνική μετά απο 1,5 χρόνο και χωρίς εκπλήξεις οι κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε για τα κρίσιμα ματς των προκριματικών με Κύπρο και Γιβραλτάρ. 

Σημειώνεται πως επανέρχεται από τραυματισμό ο Κώστας Μήτρογλου, αλλά εκτός είναι ο Απόστολος Βέλλιος, o Μπάμπης Λυκογιάννης, ο Δημήτρης Κυριακίδης και ο τραυματίας, Μανώλης Σιώπης.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι ακόλουθοι: Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Δώνης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας, Μάνταλος.

Η συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου. Το ματς με την Κύπρο είναι προγραμματισμένο για της 7 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ Λευκωσίας(21:45) και με το Γιβραλτάρ στης 10 Οκτωβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης»(21:45) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Βέβαια ως γνωστόν η Εθνική μας πέρα απο τις δύο δικές της νίκες θέλει και νίκη των Βέλγων μέσα στην Ζένιτσα επί της Βοσνίας για να μπορέσει να πάρει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα Προκριματικά για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

inner

Share it