Search

Η ανασκόπηση του Σαββάτου (23/9) στο Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης

Μετά το παιχνίδι μεταξύ του ΑΟ Φαναρίου και της Δόξας Προσκυνητών, που άνοιξε την αυλαία των ομίλων του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης την Παρασκευή, ο θεσμός συνεχίστηκε χθες με τέσσερα παιχνίδια για τον 1ο και τον 2ο Όμιλο. Σε 4 αγώνες σημειώθηκαν 15 τέρματα ενώ είχαμε 2 νίκες γηπεδούχου και άλλες τόσες φιλοξενούμενου, με τα φαβορί να επιβεβαιώνουν τον τίτλο τους.

1ος Όμιλος

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ηρακλής Σαπών 4-0

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο θεσμό ο Σπάρτακος. Η ομάδα του κυρίου Κώστα Γεμενετζή επικράτησε με 4-0 του Ηρακλή Σαπών χωρίς να συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο 18′ με την κεφαλιά του Θωμά Γαβριήλ, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα. Το 2-0 ήρθε στο 65′ με τον Βασιλακάκη, ο οποίος στο 80′ σημείωσε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το τελικό 4-0 έγραψε στο 90′ ο Καράμπελας.

Αετός Μίσχου-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-4

Το ματς που τράβηξε τα βλέματα όλων, διεξήχθη στο γήπεδο του Μίσχου, εκεί όπου ο τοπικός Αετός υποδέχθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Ο Πάτρικ Ογκουνσότο που βρέθηκε στο γήπεδο να παρακολουθήσει τον αγώνα, αφού θα φοράει πλέον την φανέλα του Ιάσμου, είδε την ομάδα του να προηγείται στο 28′ με πέναλτι του Καραπάτσιου, σκορ που παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο, αφού ο Αετός, που αγωνίστηκε στο ματς χωρίς αρκετούς βασικούς του ποδοσφαιριστές, στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν αρκετά μαχητικός, έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Χαμζά Εμρέ. Το 0-2 ήρθε στο 62′ από τον Γκιρετλί Ναζήμ, ενώ το 0-3 σημειώθηκε στο 70′ με το ωραίο μακρινό πλασέ του Χουσεϊν Χιλμί. Το τελικό 0-4 γράφτηκε στο 83′ με το αυτογκόλ του Ομέρ μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα.

Η επόμενη αγωνιστική: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, Ηρακλής Σαπών-Αετός Μίσχου.

2ος Όμιλος

Δόξα Γρατινής-Αναγέννηση Παγουρίων 6-0

Η πιο ευρεία νίκη της ημέρας σημειώθηκε στο γήπεδο του Κάλχα, εκεί όπου η γηπεδούχος Δόξα Γρατινής, φιλοδώρησε με 6 τέρματα την νεοφώτιστη Αναγέννηση Παγουρίων. Η ομάδα του κυρίου Μπόζη δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια του παιχνίδιού, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα τέσσερα τέρματα για το τελικό 6-0, την δεύτερη εξάρα της Γρατινής στη σεζόν σε ισάριθμα ματς. Τα γκολ για την Δόξα σημείωσαν οι Καμζέλας, Αντωνιάδης, Σεφκέτ Σελήμ, Μπόζης Δ., Κακουλίδης και Δαλή Ισμαήλ Μεμέτ.

Βιστωνίδα Κοπτερού-ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-1

Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αληοσμάν Τζενγκίζ στο πρώτο τέταρτο, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου απέδρασε από την δύσκολη έδρα της Βιστωνίδας Κοπτερού. Ο κύριος Αϊβάζης που δεν είχε στην διάθεσή του τους Χατζητουλούση, Μυστρίδη και Φώτη Ξενάκη, είδε τους ποδοσφαιριστές του να ελέγχουν το ρυθμό του παιχνιδιού, κάνοντας τα απαραίτητα, που θα τους χάριζαν την πρώτη επιτυχία της σεζόν. Από την άλλη η Βιστωνίδα δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερη συνεχόμενη νίκη απέναντι σε ομάδα της ανώτερης κατηγορίας, όμως ήταν μια ήττα που μπορεί να χαρακτηριστεί εντός προγράμματος.

Η επόμενη αγωνιστική: ΠΑΟΚ Κοσμίου-Δόξα Γρατινής, Αναγέννηση Παγουρίων-Βιστωνίδα Κοπτερού.

Να υπενθυμίσουμε πως σε περίπου μία ώρα αρχίζουν τα τρία εναπομείναντα ματς που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής και διεξάγονται στο πλαίσιο του 3ου και του 4ου Ομίλου.

Share it