Search

Photos: Κέντρισαν το ενδιαφέρον οι αθλητικές επιδείξεις του Διομήδη Ξάνθης

Τελευταία μέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας την Παρασκευή στην Ξάνθη, σε μια δράση οπού ο Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους, σχολεία και εθελοντές συμμετείχε για 2η συνεχόμενη χρονιά  διοργανώνοντας δράσεις και εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τα παιδιά, τους πεζούς και το ποδήλατο.

Ένας απο τους πλέον ενεργούς συλλόγους της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας ήταν και ο σύλλογος στίβου του Διομήδη Ξάνθης, καθώς πέρα απο τις επισκέψεις σε σχολεία η ομάδα του Διομήδη πραγματοποίησε στο θεατράκι της Κεντρικής πλατείας της πόλης και αθλητικές επιδείξεις.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής  οι αθλητές του Διομήδη Ξάνθης, κατηγορίας Promini και mini, υπο τις οδηγίες της προπονήτριας του συλλόγου Παναγιώτας Μαρκαριάν, έκαναν επιδείξεις kids athletics, που αφορούν παιδιά ηλικίας 4-8 χρονών, ασκήσεις στις οποίες μάλιστα πέρα απο τους μικρούς αθλητές του Διομήδη μετείχαν και μικρά παιδιά που βρισκόταν στον χώρο.

Παράλληλα οι προπονητές του συλλόγου προχώρησαν σε ενημέρωση του κοινού για τα οφέλη της άθλησης που θα γνωρίσουν τα παιδιά στα αθλήματα του στίβου.

Share it