Search

Στη Γ Εθνική σε ομάδα των Σερρών ο Θρακιώτης Γιάννης Χριστοφορίδης, που σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του στον θεσμό του Κυπέλλου!

Μετά την περσινή σεζόν, όπου ο Γιάννης Χριστοφορίδης ανήκε στο δυναμικό του Πανσερραϊκού, φέτος αποφάσισε να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, μετακομίζοντας στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, ομάδα που θα βρουν μπροστά τους στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, οι ομάδες της Θράκης. (Δείτε εδώ τη σημερινή κλήρωση με το πλήρες πρόγραμμα)

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, στο επίσημο ντεμπούτο του μάλιστα με την νέα του ομάδα, όπου αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, χρίστηκε σκόρερ στην εύκολη επικράτηση του Μ. Αλέξανδρου στην έδρα του Δασοχωρίου, διαμορφώνοντας το 0-3 στο 47ο λεπτό και ουσιαστικά κλειδώνοντας τη νίκη της ομάδας του (τελικό σκορ το 0-4 με τα υπόλοιπα τέρματα να πετυχαίνουν οι Κωνσταντίνου στο 17, Μπάρδας στο 41, και  Μπίντσης στο 80).

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του Πανθρακικού και του Ποντιακού, ξεκίνησε έτσι ιδανικά τη διαδρομή του με τη φανέλα της Καρπερής, βοηθώντας την να πάρει το εισιτήριο για τους 16 του κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών, και ανάλογη φιλοδοξεί να είναι η συνέχεια τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που ξεκινά στη 1 του Οκτώβρη, με εντός έδρας ματς για την Καρπερή, όσο και στο κύπελλο.

Photo Credit: www.serresgoal.gr

 

Share it