Search

Οι ειδήσεις που προέκυψαν κατά τη διαδικασία των κληρώσεων της ΕΠΣ Έβρου

Πράγματα πολύ σημαντικά, τα οποία ταλανίζουν εδώ και πολλά χρόνια το τοπικό ποδόσφαιρο, ειπώθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση της ΕΠΣ Έβρου με αφορμή τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων (θυμηθείτε το πρόγραμμα της πρεμιέρας εδώ) και του κυπέλλου (θυμηθείτε το πρόγραμμα της α’ φάσης εδώ).

Αρχικά αποφασίστηκε η υποχρεωτική παρουσία γιατρού στους αγώνες, ενώ έγινε γνωστό ότι η UEFA έδωσε την εντολή-οδηγία να μπορούν να πιστοποιηθούν και οι νοσηλευτές λόγω της αδυναμίας εύρεσης ιατρών. Πολλοί από τους παράγοντες ομάδων που ήταν παρόντες στην κλήρωση δήλωσαν τη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση αυτή, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ κ. Καραβασίλη να τους απαντάει πως γίνονται προσπάθειες να δοθεί παράταση για ένα χρόνο, αλλά προς το παρόν επιβάλλεται η παρουσία ιατρού ο οποίος θα υπογράφει το φύλλο αγώνα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Από κει και πέρα γνωστοποιήθηκαν στις ομάδες κάποιες αλλαγές του ΚΑΠ. Σύμφωνα με αυτές η κάθε ομάδα μπορεί να κάνει μέχρι 4 αλλαγές παικτών κατά τη διάρκεια ενός ματς, ενώ από φέτος οι ποδοσφαιριστές (βασικοί και αναπληρωματικοί) θα έχουν στη φανέλα τους νούμερο από το 1 έως το 18. Ακόμη, οι ομάδες θα μπορούν να έχουν μέχρι 4 ξένους παίκτες στο ρόστερ τους.

Τέλος, νέος υπέυθυνος πρωταθλημάτων ορίστηκε ο Συμεών Σανδραμάνης.

 

 

 

Share it