Search

Με επίσκεψη των Κ15 της Ξάνθης έπεσε η αυλαία του εκθεσιακού χώρου για τα 50χρονια ΑΟΞ!

Με την ολοκλήρωση των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης έπεσε και η αυλαία του εκθεσιακού χώρου που δημιούργησαν ο Σύλλογος Παλαιμάχων ΑΟΞ και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας “Xanthifans”, στην Εμπορική Λέσχη, για τον εορτασμό των 50 χρόνων απο την ίδρυση του ΑΟΞ και φυσικά την κυκλοφορία του βιβλίου που επιμελήθηκε ο Μπάμπης Κυρλίδης.

Ο χώρος που αποτέλεσε σημείο αναφοράς στις γιορτές, με πλήθος επισκεπτών να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να το επισκέπτονται όπως φυσικά και πολλοί ξανθιώτες φίλοι της ομάδας αλλά και μη.

Βέβαια εκθεσιακό χώρο επισκέφτηκε και το παρόν της ομάδας, σε μια πολύ όμορφη βραδιά με βραβεύσεις και πολλά ενδιαφέροντα, αλλά και το μέλλον της ομάδας  με τα τμήματα Κ20 και Κ17 του ΑΟΞ να δίνουν το παρών στον χώρο.

Εκεί βρέθηκαν και οι παίκτες της Κ15 της Ξάνθης συνοδευόμενοι απο τον προπονητή του τμήματος Θόδωρο Καραγιαννίδη οι Παίδες της ξανθιώτικης ΠΑΕ θαύμασαν τον πολύ όμορφο διαμορφωμένο χώρο παρατηρώντας με μεγάλο ενδιαφέρον φωτογραφίες και αναμνηστικά με πολλούς φυσικά να ονειρεύονται τους εαυτούς του να φορούν την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος, και γιατί όχι κάποια απο αυτά τα παιδιά να αποτελούν σημείο αναφοράς για τις επόμενες επετείους του ΑΟΞ.

Share it