Search

Photos: Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για τους Νέους της Ξάνθης επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού!

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση οι Νέοι της Ξάνθης κατάφεραν να πετύχουν μια σπουδαία νίκη κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακού, με τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Προδρομίτη να κερδίζουν με 1-0 τους “ερυθρόλευκους” χάρις σε τέρμα του Τριανταφύλλου.

Η ομάδα της Ξάνθης ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα καταφέρνοντας να πάρουν το προβάδισμα στο 54′ χάρις στο τέρμα που πέτυχε με σουτ ο Νίκος Τριανταφύλλου, με τον σκόρερ μάλιστα να αφιερώνει το “χρυσό” τέρμα που πέτυχε στον άτυχο του αγώνα με την Λαμία Κωνσταντίνο Χαντζή.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ξανθιώτικη ομάδα έκανε το 2Χ2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος μετά τη νίκη με 1-0 και επί του Ολυμπιακού και αυτή επί της Λαμίας στην πρεμιέρα με το ίδιο σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ενγκίν Κιγιτζή με βοηθούς τους Τζιώτζιο και Γκιόση της ΕΠΣ Θράκης που είχαν μια εξαιρετική διαιτησία.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Προδρομίτης): Τζελέπης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Γιανναράκης, Μελιόπουλος, Τσέλα, Αγγελόπουλος, Τριανταφύλλου (89′ Χατζηχρήστου), Ιωάννου (80′ Στοΐνοβιτς), Τσάπαρης, Καλογιάννης (59′ Σουλεϊμάν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Β. Βούζας): Σκαφίδας, Πανάγου, Γαλούπης, Τσιμπούκας, Ράμα(60′ Ξενιτίδης), Χατζηιωαννίδης, Πέιος, Βάρκας, Φυτόπουλος(46′ Βρουσάι), Κιρτζιαλίδης(46′ Κωστανάσιος)

Share it