Search

Ισόπαλοι σε φιλικό προετοιμασίας Πέπλος και Δαδιά

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και 4 γκολ, ΑΣ Πέπλου και Ακρίτας Δαδιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Στον βελτιωμένο μετά τις παρεμβάσεις αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Πέπλου, η πρώτη ευκαιρία άνηκε στους φιλοξενούμενους που βγήκαν τετ α τετ το οποίο εξουδετέρωσε ο Βαφειάδης στο 7′. Στο 20′ ο Δεμιράκος εντός περιοχής σουταρει λίγο άουτ από το δεξί δοκαρι του Καμαριανούδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καραβασίλης έσπασε τη μπάλα από τη γραμμή του άουτ στον επερχόμενο Ναβροζίδη που με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ της Δαδιάς, σκόραρε για το 1-0 του Πέπλου.

Στο 26′ μετά από καλή εκτέλεση φάουλ του Παντελίδη ο Βαφειάδης μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα θα έρθει η ισοφάριση για τον Ακρίτα. Ο Νικολαΐδης με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” της εστίας του πορτιέρο του Πέπλου. Άμεσα προσπάθησε να απαντήσει ο Πέπλος, με την προβολή του Ναβροζίδη μετά από σέντρα του Καραβασίλη να φεύγει ελάχιστα έξω. Έτσι οι ομάδες οδηγήθηκαν στο ημίχρονο με σκορ 1-1.

Στο δεύτερο μέρος και στο 51′ το σουτ του Βερανούδη μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας της Δαδιας. Στο 53′ ο Βουτσάς πρόλαβε και έδιωξε πάνω στη γραμμή σώζοντας τους γηπεδούχους, ενώ στο 65′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ακρίτα, με το σουτ του Νικολαΐδη να τραντάζει το δοκάρι. Στο 70′ η Δαδιά θα κάνει το 2-1 έπειτα από αδράνεια στην άμυνα του Πέπλου μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, με τον Ασλανίδης να βρίσκει δίχτυα στο τετ α τετ με τον Σαϊτίδη.

Στο 75′ μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Δαλακάκη, θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ 5 λεπτά μετά θα έρθει η ισοφάριση για τον Πέπλο. Στο 80′ ο Δαλακάκης μετά από κάθετη πάσα που του έγινε σούταρε, η μπάλα βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά κατέλειξε στο βάθος της εστίας του γκολκίπερ της Δαδιάς. Το σουτ του Δαλακάκη στο 84′ θα φύγει άουτ και έτσι το 2-2 θα παραμείνει μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:

ΑΣ Πεπλου: Βαφειάδης, Δαλακάκης, Καμέας, Βερανούδης Χ., Ναβροζίδης, Τσοτανίδης, Καλαϊτζίδης, Νικολόπουλος, Δεμιράκος, Παναγιωτίδης, Καραβασίλης.

Επαιξαν και οι: Βουτσάς, Σαϊτίδης, Παπάζογλου, Τσιπλάκης, Γιαλαματζής.

Ακρίτας Δαδιάς: Καμαριανούδης, Ράλλης, Καλόγερος, Νικολαΐδης, Ασλανίδης, Τοπούζης, Μαργαρίτης, Γαβζιάς, Γιαννακούδης, Κατσικίδης, Δαλάτσης.

Επαιξαν και οι: Παντελίδης, Κουφάκης, Στόικος, Δεμίρης, Κυριακούδης.

Διαιτητής: Κωνσταντάκης – Βοηθοί: Κώνογλου, Κωστακιώτης

Share it