Search

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά ευχήθηκε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου

Τις ευχές τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς εξέφρασαν με δελτίο Τύπου τους τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου.

Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου, ενόψει της επικείμενης έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-2018, εύχονται σε όλα τα μέλη του, καλή επιτυχία στους ίδιους και στην ομάδα τους.

Φίλοι και συνάδελφοι προπονητές, να προασπίσουμε το άθλημα του ποδοσφαίρου που αγαπάμε και υπηρετούμε και να το διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο. Εμείς να είμαστε η ασπίδα για τη διεξαγωγή ενός ήσυχου πρωταθλήματος, πέρα από κάθε αντιδικία, τόσο μεταξύ των συναδέλφων μας, όσο και απέναντι στους διαιτητές και να βοηθήσουμε με τη δική μας συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όλοι είμαστε φίλοι, αντίπαλοι είμαστε μόνο 90 λεπτά. Εκεί τελειώνουν όλα. Να προσπαθήσουμε τη νέα αυτή χρονιά να προσθέσουμε όλοι ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη και πρόοδο του ποδοσφαίρου μας.

Προτροπή του Συνδέσμου μας να αναδείξουμε νέα ταλέντα και να τα περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη. Βοηθήστε με τη συμπεριφορά σας τους διαιτητές και δείξτε εμπιστοσύνη στις αποφάσεις τους. Στην ποδοσφαιρική αρχή του τόπου, ευχόμαστε να έχει ένα εύκολο έργο, με ένα ήσυχο πέρα από ακρότητες, πρωτάθλημα και με λιγότερες δυσάρεστες καταστάσεις. Επίσης στους διαιτητές ευχόμαστε να δείχνουν μεγαλύτερη προσοχή και αφοσίωση στα παιχνίδια τους, να μειωθούν στο ελάχιστο τα ανθρώπινα λάθη, εκπέμποντας το αίσθημα της ισοτιμίας και ισονομίας εφαρμογής των κανονισμών, ώστε να εξαλειφθεί η δυσπιστία των αποφάσεων τους από προπονητές, παράγοντες, αθλητές και φιλάθλους. Καλή επιτυχία σε όλους».

Η βία και κάθε αντιαθλητική ενέργεια σκοτώνουν το ποδόσφαιρο, ας το προστατέψουμε.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!!!

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ»

Share it