Search

Με πολλές και ηχηρές απουσίες το νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Έβρου!

Δύσκολη έως τραγική μοιάζει η κατάσταση στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου καθώς λίγες ημέρες πριν την κλήρωση (η ημερομηνία της οποίας θα οριστεί σε Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα) για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, όλο και περισσότερες ομάδες δηλώνουν την μη συμμετοχή τους.

Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict από την ΕΠΣ, το μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στον Κεντρικό όμιλο όπου φέτος δεν θα συμμετάσχουν οι Ένωση Κυανής/Ασβεστάδων, Θύελλα Παλιουρίου, ΑΟ Τυχερού και Αναγέννηση Μεταξάδων. Ακόμη, στον Βόρειο όμιλο, την απόφαση να μην κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η ΠΑΕ Πενταλόφου. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι πολύ πιθανό να δούμε τους Πέπλο και Βρυσούλα να λαμβάνουν μέρος στον Κεντρικό και όχι στο Νότιο όμιλο. Αν αυτό συμβεί ο Νότιος όμιλος θα έχει 12 ομάδες αντί για 13 που είχε πέρυσι. Αυτές θα είναι όλες οι περσινές (πλην Βρυσούλας αν αυτή πάει στον Κεντρικό και πλην Νίψας, Απαλού που ανέβηκαν στην Α’ κατηγορία) συν τους ΑΟ Θράκης και Φουρτούνα Αλεξ/πολης που είναι οι δύο προσθήκες.

Όσο για τον Κεντρικό, όπως φαίνεται δύσκολα θα έχει περισσότερες από 10 ομάδες (πέρυσι είχε 12) και ο Βόρειος θα έχει επίσης 10, αν μετά τον Πεντάλοφο αποχωρήσει όπως έχει ήδη ανακοινώσει (θυμηθείτε εδώ), η Ομόνοια Φυλακίου.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν νεότερες πληροφορίες όταν και θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις.

Share it