Search

Αδελφοποιήθηκε με τον συνονόματο Αρίων Σταυρούπολης ο Αρίων Ξάνθης που ανακοίνωσε και φιλικό των δύο ομάδων!

Την αδελφοποίηση του με τον Αρίων Σταυρούπολης ανακοίνωσε ο Αρίων Ξάνθης, που παράλληλα κινείται προς την ίδια κατεύθυνση και η υποστήριξη και συμμετοχή του Ξανθιώτικου συλλόγου στην Πανελλήνια καλαθοσφαιρική πρωτοβουλία, με την οποία επιχειρείτε να υπάρξει γενικότερη συνεργασία και φιλικές σχέσεις αδελφών σωματείων στις αθλητικές επωνυμίες συλλόγων με το όνομα «Αρίων».

Παράλληλα ανακοινώθηκε και φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής”.

Αναλυτικά:

Ο Γ.Α.Σ. Αρίων Ξάνθης ανακοινώνει την ολοκλήρωση διαδικασίας αδελφοποίησης με τον σύλλογο καλαθοσφαίρισης ΑΡΙΩΝ Σταυρούπολης από την πόλη της Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια δημιουργίας και υποστήριξης σχέσεων συνεργασίας, ευγενούς άμιλλας και φιλίας ανάμεσα στα δύο σωματεία.
Προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και η υποστήριξη και συμμετοχή του Ξανθιώτικου συλλόγου στην Πανελλήνια καλαθοσφαιρική πρωτοβουλία, με την οποία επιχειρείτε να υπάρξει γενικότερη συνεργασία και φιλικές σχέσεις αδελφών σωματείων στις αθλητικές επωνυμίες συλλόγων με το όνομα «Αρίων».

Η συνεργασία των ομάδων ξεκινά με την διοργάνωση φιλικού αγώνα προετοιμασίας εν όψει διεξαγωγής πρωταθλήματος, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στο κλειστό αθλητικό κέντρο «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» στην πόλη της Ξάνθης.

Share it