Search

Με αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΓΑΣ Κομοτηνή!

Ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία του ΓΑΣ Κομοτηνή, με αισιοδοξία για ανάλογη με την περσινή και γιατί όχι και καλύτερη πορεία απο την περσινή και με τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Άλλωστε στον ΓΑΣ πιστεύουν πολύ στο νεανικό σύνολο που διαθέτει ο σύλλογος και με την προσθήκη των Γιοτόπουλου, Παλάσκα, Μπορμπίδη αλλά και την σημαντική μεταγραφή του Κίμωνα Λεχούδη που επέστρεψε στον ΓΑΣ, ο ιστορικός σύλλογος της Κομοτηνής θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που αγωνίζονται σε Εθνική κατηγορία.

Νεοκλής Λεμονίδης: “Δυνατοί και υγιείς” 

Ο Νεοκλής Λεμονίδης κλήθηκε να πάρει το ‘τιμόνι’ του ΓΑΣ στην περσινή χρονιά, στις αρχές της οποίας πολλοί έχρηζαν τον ΓΑΣ ως φαβορί υποβιβασμού. Τελικά παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και παραμένει και φέτος προπονητής του ΓΑΣ.

Φέτος οι προσδοκίες είναι αυξημένες, “Πέρσι κάναμε μια μεταβατική χρονιά και φέτος έχουμε ως στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία” αναγνωρίζει ο κος Λεμονίδης στις δηλώσεις του στον Διονύση Βοργιά και προσθέτει ότι “εμείς από πλευράς μας κοιτάμε να είμαστε δυνατοί και υγιείς στο ξεκίνημα”.

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό σχολιάζει ότι “είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που έχει συγκεντρώσει η διοίκηση. Πρώτο μας μέλημα ήταν να κρατήσουμε τα παιδιά που φόρεσαν πέρσι την φανέλα, κι αυτό το καταφέραμε, εκτός από τους Καλατζή και Καναρά που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους. Επίσης, κάναμε τέσσερις μεταγραφές, τρεις άντρες (Λεχούδης, Γιοτόπουλος, Παλάσκας) κι έναν έφηβο (Μπορμπίδης), ενώ έχουμε επικοινωνία και με πρωτοετείς φοιτητές που θα δοκιμαστούν μόλις έρθουν στην πόλη”, ενώ για την επιστροφή Λεχούδη -ύστερα από έναν χρόνο στην ΑΕΚ- πως “ο Κίμωνας είναι πολύ έμπειρος. Ένα από τα καλύτερα τεσσάρια της κατηγορίας”.

Τέλος, για την κλήρωση δεν κρύβει ότι “παίζει ρόλο, γιατί στην εποχή μας δεν ξέρεις πως θα βρεις τις ομάδες στον δεύτερο γύρο. Για παράδειγμα υπάρχουν ομάδες που εγκαταλείπουν για οικονομικούς λόγους”.

Share it