Search

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε το νεανικό σύνολο του ΠΑΟΚ Κομοτηνής ενόψει Α’ κατηγορίας!

Με όρεξη και πολλά όνειρα για ερχόμενη χρονιά ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας  στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Ποια είναι όμως η ειδοποιός διαφορά αυτής της ομάδας; Ότι απαρτίζεται σχεδόν στο σύνολό της από ανήλικους ποδοσφαιριστές, που παίρνουν αγωνιστικές ευκαιρίες και θέλουν να βάλουν τα “γυαλιά” στους παλιούς.

Η αντρική ομάδα έκανε πέρσι την “παρθενική” της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης και εξασφάλισε την άνοδό της στην Α’ ΕΠΣ Θράκης. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Παγωνίδης, διευκρινίζει ότι η ομάδα θα συνεχίσει και φέτος την καλή δουλειά, με την ίδια “συνταγή”, δηλαδή δίνοντας ευκαιρίες στους νέους.

Πιο συγκεκριμένα ο κος Παγωνίδης μας δηλώνει πως “όπως όταν αρχίσαμε το εγχείρημα της αντρικής ομάδας, έτσι και φέτος, θα δώσουμε ευκαιρίες σε νεαρούς αθλητές. Και μάλιστα φέτος το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό από πέρσι, γιατί τα παιδιά μας κατάφεραν να ανεβούν στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία. Βεβαίως κάναμε μερικές προσθήκες πιο έμπειρων παικτών, για να βοηθήσουν τους νέους στο πρωτάθλημα και στην εξέλιξή τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σχεδόν πουθενά αλλού στην Ελλάδα δεν βλέπουμε αντρικές ομάδες με παιδιά γεννημένα σχεδόν αποκλειστικά από 2002 ως 2000. Αυτά τα παιδιά όμως είναι οι ποδοσφαιριστές του μέλλοντος, γι’ αυτό τους δίνουμε ευκαιρία”.

Φέτος, η ομάδα ενισχύεται και με μια άλλη “μεταγραφή”, αυτή του γηπέδου, καθώς αγώνες και προπονήσεις θα διεξάγονται στο ολοκαίνουργιο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, το οποίο έχει διαμορφωθεί στον χώρο του Ραδιοφωνικού Σταθμού δίπλα στο “γνωστό” γήπεδο. Το μόνο που απομένει, κι αναμένεται να διευθετηθεί μέχρι και το τέλος του μήνα, είναι η τοποθέτηση των κερκίδων. “Το γήπεδο αυτό είναι σύγχρονο είναι ένα από τα καλύτερα στην περιφέρεια και δίνει την ευκαιρία στους αθλητές μας να προπονούνται στις καλύτερες δυνατές συνθήκες”, εξηγεί σχετικά ο κος Παγωνίδης.

Share it