Search

Στην ΕΕΑ προσφεύγουν Δόξα Δράμας, ΑΟ Χαλκίς και Καραϊσκάκης για να βγουν απευθείας στην Football League!

Καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού υπέβαλαν οι Δόξα Δράμας, ΑΟ Χαλκίς και ΑΕ Καραϊσκάκη, οι τρεις δηλαδή από τους τέσσερις δευτεραθλητές της Γ’ πλην Ιωνικού, μετά την απόρριψη από το Διαιτητικό, με την οποία υποστηρίζουν ότι οι ΠΑΕ που δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στη Super League, αναφέρονται κυρίως σε Βέροια και Ηρακλή, δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν σε κανένα επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Η ΕΕΑ θα εξετάσει την καταγγελία στις 31 Αυγούστου και θα ανακοινώσει την απόφασή της.

Όπως αναφέρει το Soccerplus η καταγγελία για τον Ηρακλή αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχει αδειοδοτηθεί με την από 17 – 5 – 2017 απόφαση του ΠΟΑ /ΕΠΟ, η οποία ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, έχει παραιτηθεί από την έφεση ενώπιον της ΕΕΑ /ΕΠΟ, έχει υποβιβασθεί από την SUPER LEAGUE μετά από απόφαση του δικαστηρίου Σας ακριβώς λόγω μη αδειοδότησης».

Για τη Βέροια:
«Για την ΠΑΕ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ η καταγγελία αναφέρει με την από 17 – 5-2017 απόφαση του ΠΟΑ /ΕΠΟ μετά τον υποβιβασμό της ΔΕΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΓΧΩΡΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, χωρις να ασκήσει έφεση ή να υποβάλλει φάκελο».

Παράλληλα, η καταγγελία στρέφεται και κατά των Αχαρναϊκού, Πανσερραϊκού, Αναγέννησης Καρδίτσας και Κσσαμικού, οι οποίοι, επίσης, δεν εξασφάλισαν την αδειοδότηση για το πρωτάθλημα της Football League.

Για τις παραπάνω ΠΑΕ ισχύει ο περιορισμός στις μεταγραφές και όχι ο υποβιβασμός όπως έχει αποφασίσει η ΕΠΟ. Ωστόσο, οι τρεις καταγγέλλοντες υποστηρίζουν ότι σύμφωνα με τον ΚΑΠ ισχύει και για αυτούς η ποινή του υποβιβασμού.

Share it