Search

Πρώτη νίκη στα φιλικά για Προσκυνητές κόντρα σε έναν εξαιρετικό Ιπποκράτη (photos)

Μετά τις ήττες από Νέστο Χρυσούπολης και Ορφέα Ξάνθης η Δόξα Προσκυνητών επικράτησε 3-1 του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο «Χρυσοπηγή Δεβετζή». Αυτό ήταν το πρώτο τεστ για τους Εβρίτες.

Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μία κατηγορία, αλλά η Δόξα δεν νίκησε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ. Παρ’ όλο που αυτό ήταν μόλις το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τον Ιπποκράτη, οι παίκτες του Βασίλη Τσιομλεκίδη έδειξαν πολύ καλά δείγματα γραφής απέναντι σε αυτούς του Νίκου Μπχαρίδη που με την ποιότητα τους πήραν τη νίκη στο τέλος.

Οι Προσκυνητές είχαν την κατοχή της μπάλας στο α’ ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, με τους δύο τερματοφύλακες όποτε χρειάστηκε να ήταν εκεί για να αποκρούσουν. Το α’ μέρος παρ’ όλο που δεν είχε πολλές καλές στιγμές μπροστά από την εστία είχε ένταση, ωραίες εναλλαγές της μπάλας και αυτοματισμούς από τις δύο ομάδες, πράγματα τα οποία δουλεύουν οι δύο προπονητές και βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο β’ μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές, με τους προπονητές των ομάδων να χρησιμοποιούν όσους παίκτες είχαν στη διάθεση τους. Ο Ιπποκράτης πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 54′ ο Μακιτσιάν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Νίκος Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Λίγο νωρίτερα είχε χαθεί ευκαιρία για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, με τον πορτιέρο της Δόξας να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ που έγινε.

Η ομάδα της Ροδόπης που φέτος θα συμμετάσχει για δεύτερη σερί χρονιά στη Γ’ Εθνική, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βιόπουλο στο 72′ μετά από κακή συννενόηση στην άμυνα των γηπεδούχων. Τέσσερα λεπτά αργότερα θα έρθει η ολική ανατροπή με τον Βάσκο να βρίσκει δίχτυα, ενώ στο 82′ η Δόξα θα έχει και δοκάρι. Στο 88′ θα χαθεί σημαντική ευκαιρία για τον Ιπποκράτη και ότι δεν έκαναν οι παίκτες της εβρίκης ομάδας το έκαναν αυτοί των Προσκυνητών στο 90′. Ο Ξενοδοχίδης θα σκοράρει και θα γράψει το τελικό 3-1 για την Δόξα.

Συνθέσεις:

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (Βασίλης Τσιομλεκίδης): Στεφανίδης Α., Στεφανίδης Η., Πηλούδης, Μπαρμπαγιάννης, Δανιήλ, Μαργαρίτης, Γαλανός, Στεφανίδης Κ., Βαρσαμίδης, Τσακανίκας, Κατσαμάγκας.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Ζιώγας, Καλτσάς, Τσαλγγίδης, Παπαδόπουλος, Τσακίρης, Μεντίζης, Φουρνατζής, Τηλέγραφος, Βιτζέκας, Μακιτσιάν.

Δόξα Προσκυνητών (Νίκος Μπαχαρίδης):  Παπουτσίδης, Σαμέτ, Καραγιαννίδης, Βουλγαρίδης, Κυριαλάνης, Τρίχας, Χακάν, Γιαννακιτσίδης, Κλης, Βιόπουλος, Παπαρούνας.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Κυνηγόπουλος, Ξενοδοχίδης Η., Ξενοδοχίδης Γ., Λειβαδιώτης, Ζουμπιάδης, Περσίδης, Φαρμάκης, Δραγανίδης, Παπαγεωργίου, Βάσκος.

Διαιτητής: Σιβούδης – Βοηθοί: Τουντζιαράκης, Σταφυλάς

Δείτε φωτογραφίες από το ματς μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσουν δηλώσεις των προπονητών των δύο ομάδων και του παίκτη της Δόξας Άγγελου Λειβαδιώτη.

Share it