Search

Η κλήρωση της Α’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης

Με 28 ομάδες από τις Α’ και Β’ ΕΠΣ Ξάνθης να μπαίνουν στην κληρωτίδα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η κλήρωση της Α’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης με το οποίο θα κάνουν πρεμιέρα οι ερασιτεχνικές ομάδες της Ξάνθης στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην κλήρωση τα ζευγάρια που προέκυψαν στα ματς της Α’ φάσης είναι τα:

Αετός Γοργόνας – Δόξα Σταυρούπολης
Απόλλων Διομήδειας – Ηρακλής Ζυγού
ΑΕ Ξάνθης – Βιστωνίδα
Άρης Πετεινού – Ασπίδα Ξάνθης
Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ερμής Μάνδρας
Ελπίδα Γενισέας – Απόλλων Ξάνθης
Φίλιππος Δροσερού – Νέστος Κύρνου
Άτλας Σελίνου – Δόξα Μυρωδάτου
Π. Μελάς Κουτσού – ΑΠΟΞ
Αστέρας Μαγικού – Αετός Τοξοτών
Κεσσάνη Ερασμίου – Εθνικός Κιμμερίων
Ασπίς Πηγαδίων – Κεντητή

Οι ομάδες που προκρίνονται στην επόμενη φάση άνευ αγώνα είναι οι: Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης, Ατρόμητος Χρύσας και Εχίνος Σπορ.

* Στην Α’ φάση οπού τα παιχνίδια θα είναι νοκ άουτ, οι 12 νικητές μαζί με τις 4 ομάδες που θα κληρωθούν να περάσουν άνευ αγώνα θα προκριθούν στην Β΄φάση του θεσμού. Τα 12 παιχνίδια της Α’ φάσης θα γίνουν το διήμερο 26-27 Αυγούστου.

** Στην Β’ φάση θα μπούμε στην διαδικασία των ομίλων οπού οι ομάδες θα χωριστούν σε 4 ομίλους των 4 ομάδων, απο τους οποίους οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα προκριθούν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης. Οι αγώνες των ομίλων θα είναι μονοί και θα ολοκληρωθούν σε διαδικασία τριών αγωνιστικών ημερών. Οι ημερομηνίες που έχουν οριστεί είναι: 1η αγωνιστική(9-10/9), 2η αγωνιστική(13-14/9), 3η αγωνιστική( 16-17/9).

*** Οι αγώνες της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης του κυπέλλου θα διεξαχθούν σε διπλές συναντήσεις. Μετά
από κλήρωση θα ορισθούν τα ζευγάρια με γηπεδούχο σωματείο αυτό που θα κληρωθεί πρώτο. Θα δοθεί από ένας
αγώνας στην έδρα κάθε ομάδας. Ενώ ο μεγάλος τελικός μετά απο τέσσερα χρόνια φαίνεται πως θα επιστρέψει στο γήπεδο του ΑΟΞ, αν και βέβαια η Ένωση μαζί με τις δύο φιναλίστ έχουν την δυνατότητα αλλαγής έδρας του τελικού.

Share it