Search

Σπουδαία κίνηση απο τον Ηρακλή Ζυγού που βρέθηκε στο πλευρό δύο μικρών μαχητών της ζωής!(+pics)

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ομάδα του Ηρακλή Ζυγού, η οποία δια μέσου του Γενικού Αρχηγού της Μάκη Σαμαρά έδωσε το παρών, ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας, κοντά σε δύο νεαρά Ξανθιωτάκι που νοσηλεύονται σε Κέντρο Αποκατάστασης στην Λάρισα.

Ο Μάκης Σαμαράς βρέθηκε στο πλευρό των δύο οικογενειών των μικρών μαχητών της ζωής, χαρίζοντας πολλές ευχές για γρήγορη θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας τους και ταυτόχρονα προσφέροντάς τους μία αναμνηστική εμφάνιση της ομάδας μας και διάφορα δώρα.

Η σχετική ενημέρωση απο πλευράς Ζυγού αναφέρει:

Ο Ηρακλής Ζυγού δια μέσου του Γενικού Αρχηγού του, κ. Μάκη Σαμαρά, βρέθηκε σήμερα, ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας, κοντά σε δύο νεαρά Ξανθιωτάκια, την Καρυοφυλλιά και τον Δημήτρη, που νοσηλεύονται στην Λάρισα, σε Κέντρο Αποκατάστασης η πρώτη και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ο δεύτερος, χαρίζοντας πολλές ευχές για γρήγορη θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας τους και ταυτόχρονα προσφέροντάς τους μία αναμνηστική εμφάνιση της ομάδας μας και διάφορα δώρα.Ευχόμαστε και στις δύο οικογένειες, καλή δύναμη και γρήγορα να βρεθούν πάλι πίσω στην πόλη μας…

Share it