Search

Με Αντώνη Μπαλτζή στο τιμόνι του και στόχο την άνοδο ο Άβαντας!

Στο πρόσωπο του Αντώνη Μπαλτζή βρήκαν οι άνθρωποι του Ατρομήτου Άβαντα τον νέο προπονητή της ομάδας.

Ο κ. Μπαλτζής θα αντικαταστήσει τον Χρόνη Νέδο που δεν μπορεί να συνεχίσει για προσωπικούς λόγους, ενώ συνεργάτες του θα είναι οι Ηλίας Στέλιου και Κύρος Σούλτας. Στόχος του Άβαντα για τη νέα χρονιά είναι η άνοδος στην Α’ κατηγορία.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στην Β’ ΕΠΣ Έβρου αρχίζει τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 18:00 στο γήπεδο του Άβαντα.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΛΤΖΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ 3 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ:ΣΤΕΛΙΟΥ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ΣΟΥΛΤΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 21 ΑΥΓ ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ».

Share it