Search

Η ξεχωριστή “κόντρα” πατέρα και γιού Δημητριάδη στο παιχνίδι της Ξάνθης με Ηρακλή Ζυγού!

Στα χνάρια του πατέρα του Γιάννη βαδίζει ο νεαρός μέσος της ομάδα Κ17 της Ξάνθης, Φίλιππος Δημητριάδης, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος των τμημάτων Υποδομής και μετά την εξαιρετική του παρουσία στα Κ15 ήρθε η επιβράβευση με την άνοδο στην Κ17 της ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Μάλιστα με την φανέλα της Κ17 ο Φίλιππος έζησε μια ξεχωριστή στιγμή, καθώς τέθηκε για πρώτη φορά έστω και σε φιλικό αγώνα αντίπαλος με τον πατέρα του Γιάννη. Ο Γιάννης Δημητριάδης όντας προπονητής του Ηρακλή Ζυγού είδε τον γιο του να περνά στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος της συνάντησης μεταξύ της Κ17 της Ξάνθης και του Ηρακλή.

Στην πιο δύσκολη θέση αν και περισσότερο φαινόταν να το διασκεδάζουν, η μητέρα Κική και η μικρή Νεφέλη που έβλεπαν τους δύο άντρες του σπιτιού να βρίσκονται αντίπαλοι στο γήπεδο.

Τελικά είχαμε ισοπαλία με 2-2 και έτσι αποφεύχθηκε τυχόν…καζούρα στο σπίτι, αν και ο Γιάννης Δημητριάδης θα νιώθει σίγουρα ικανοποιήσει για την αντίδραση του Ηρακλή απο 2-0 να καταφέρει να το κάνει 2-2 έχοντας μάλιστα και 2-3 σημαντικές απουσίες.

Share it