Search

Ανακατατάξεις στην Α’ ΕΠΣ Θράκης! Ανεβαίνει στην πρώτη κατηγορία ο Κομψάτος που κάνει γερό μεταγραφικό “μπάσιμο”!

Ο ποδοσφαιρικός χάρτης στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Ροδόπης θα μεταβληθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μιας και θα υπάρξουν ανακατατάξεις, με μία απ’ αυτήν να είναι τη συμμετοχή του Κομψάτου Πολύανθου στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Μετά την δυσάρεστη εξέλιξη στο σωματείο του Αστέρα Αιγείρου, που όπως όλα δείχνουν δεν θα συμμετέχει τη νέα περίοδο στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία, λόγω οικονομικών δυσκολιών, τη θέση του στην πρώτη κατηγορία θα λάβει η ομάδα που τερμάτισε 4η στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, δηλαδή ο Κομψάτος Πολύανθου.

Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο, σύμφωνα με πληροφορίες απ’ την διοργανώτρια αρχή, μιας και όπως αναφέρει ρητά το άρθρο 26, παράγραφος 24 της  περσινής προκήρυξης της ΕΠΣ Θράκης, θα υπάρξει απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣ Θράκης για το κενό που θα προκληθεί απ’ την διαφαινόμενη μη συμμετοχή του Αιγείρου.

 

Με την συμμετοχή στην Α’ κατηγορία να θεωρείται σχεδόν βέβαιη, ο προγραμματισμός στην ομάδα του Πολύανθου όπως είναι φυσικό έχει μεταβληθεί, μιας και κάτι τέτοιο επιτάσσουν και οι απαιτήσεις της κατηγορίας. Γι’ αυτό, η Διοίκηση και ο προπονητής, Πέτρος Δημόπουλος, έχουν επιδοθεί σε ένα “σαφάρι’ για την αναζήτηση ικανών ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν, ώστε να “σταθεί” η ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Μάλιστα, έχουν ήδη συμφωνήσει με τον έμπειρο αμυντικό Κώστα Χαμουζα που πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Αστέρα Αιγείρου, ενώ παλαιότερα φόρεσε την φανέλα της Αναγέννησης Παγουρίων αλλά και της Δόξας Μανωλάδας του Ν. Ηλειας. Η ομάδα του Πολύανθου μάλιστα έχει στα σκαριά κι άλλες μεταγραφές ποδοσφαιριστών που έχουν εμπειρία απ’ την πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

 

Share it