Search

Αλλαγή στάσης απο Κούγια: “Μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν τον Πανόπουλο, η πρότασή του με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και θα την υποστηρίξω”

Στην άκρη φαίνεται πως αφήνει, τουλάχιστον για την ώρα, την κόντρα με τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο ο γνωστός νομικός και ιδιοκτήτης της Λάρισας Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας δήλωσε πως συμφωνεί απόλυτα με την πρόταση του Πανόπουλου(θυμηθείτε ΕΔΩ) και θα την υποστηρίξει στην σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση της Λίγκας, ενώ όσον αφορά την μεταξύ τους κόντρα  ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ήρθαμε σε μια κόντρα με τον Πανόπουλο μέσω του διαδικτύου. Για τα φιλάκια που είπε, αν το είπε σε μένα είναι κακό. Τα φιλάκια είναι για τα κοριτσάκια, όταν δίνει φιλάκια στα αγοράκια μπορεί να σκεφτούν περίεργα κάποιοι, ειδικά όταν τα αγοράκια είναι από την Πετρούπολη και εσύ φοράς και κόκκινα παντελόνια, ακόμα χειρότερα…  Ο Πανόπουλος είναι άντρας, τι συζητάμε τώρα, καλαμπούρι κάνουμε. Εγώ το πήρα για αστείο, είναι ωραίος τύπος ο Χρήστος, αλλά το ποδόσφαιρο το ανακάλυψε μεγάλος. Όταν το ανακαλύπτεις μεγάλος και έχεις και  λεφτά, είναι επικίνδυνος συνδυασμός. Έπαιζε πόλο στο Καλαμάκι και δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, όταν αποφάσισε να αγοράσει την Ξάνθη, ασχολήθηκε με το άθλημα, πολύ αργά. Εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο, αυτός πόλο. Μακάρι όμως, να υπήρχαν πολλοί σαν τον Πανόπουλο και με τα ελαττώματά του.”

Για να συμπληρώσει: “Όσο για την πρόταση που έκανε, συμφωνώ απόλυτα. Πρότεινε να πάρουμε τα λεφτά του Σαββίδη εμείς οι «μικροί» και να πάρουμε και τα λεφτά της ΕΡΤ και να φτάσουμε σε έναν συμβιβασμό. Η πρότασή του με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και θα την υποστηρίξω, γιατί θα πάω στο συμβούλιο”

Share it