Search

Τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Βύσσα κάνει και η Βεζυργιαννίδου!

Μετά τη Γιώτα Δαμιανίδου, ο ΑΟ Νέας Βύσσας ανακοίνωσε ακόμα μία μεταγραφή παίκτριας που αγωνιζόταν πέρυσι στον Ηρακλή Θεσ/νίκης.

Ο λόγος για την κεντρικό Αλίκη Βεζυργιαννίδου που στο παρελθόν έχει ξανά παίξει στον Έβρο, φορώντας όμως τη φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας. Η 19χρονη αθλήτρια έχει αγωνιστεί επίσης στην Κύπρο με την Ανόρθωση, ενώ στο βιογραφικό της υπάρχει και η 1η θέση σε Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Βύσσας:

«Ο Α.Ο.Ν. Βύσσας ανακοινώνει την απόκτηση της κεντρικής Βεζυργιαννίδου Αλίκης η οποία μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν μα τα χρώματα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η Αλίκη γεννήθηκε στις 22/05/1998,εχει ύψος 1,81,είναι φοιτήτρια οικονομικών σπουδών (ΑΠΘ) και έχει κατακτήσει την 1η θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ενώ πέρασε από τις ακαδημίες του Α.Ο. Ορεστιάδας καθώς επίσης και της Ανόρθωσης Κύπρου. 

Η μεταγραφή της Αλίκης έγινε στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδας με σκοπό την βελτίωση και την άνοδο.

Η ίδια δήλωσε: Η ομάδα με υποδέχτηκε ζεστά και ελπίζω να μπορέσω να συμβάλλω και εγώ στην ανοδική πορεία της ομάδας του Α.Ο. Ν. Βύσσας Ορεστιάδας.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. καλωσορίζουν την Βεζυργιαννίδου Αλίκη στην ομάδα μας και της εύχονται μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Share it