Search

Στα Δαρδανέλια κόντρα στην Canakkale το μεγάλο διεθνές φιλικό της Δόξας Προσκυνητών!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες της ομάδας της Δόξας Προσκυνητών ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, με το Νίκο Μπαχαρίδη και τους συνεργάτες του να κλείνουν πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια έτσι ώστε η ομάδα των Προσκυνητών να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Πέρα απο τα πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια με Ορφέα Ξάνθης, Νέστο Χρυσούπολης, και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου(θυμηθείτε ΕΔΩ) η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη θα δώσει και ένα δυνατό διεθνές φιλικό που ειναι προγραμματισμένο να γίενι το Σάββατο 26 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών θα ταξιδέψει στα Δαρδανέλια της Τουρκίας, οπού θα αντιμετωπίσει την τοπική Canakkale Dardanel Spor, που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορίας της γείτονας χώρας. Το παιχνίδι των δύο ομάδων θα γίνει στο τοπικό γήπεδο της ομάδας και αποτελεί αναμφισβήτητα ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη, που θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της και εκτός συνόρων, απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία καθώς έχει αγωνιστεί και στην Σουπερ Λιγκ της Τουρκίας απο το 1996 μέχρι το 1999 με αρκετά μεγάλα ονόματα του Τουρκικού ποδοσφαίρου να φορούν την φανέλα της.

Share it