Μετά τους τελικούς Εφήβων – Νεανίδων και οι αυτοί των Παίδων – Κορασίδων στην Αλεξανδρούπολη!

Οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2017 για την Α’ περιφέρεια, Κ 17 (Παίδων – Κορασίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2001), θα διεξαχθούν το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017, στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής πλαζ (πρώην ΕΟΤ) στην Αλεξανδρούπολη.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με ότι προβλέπεται στις αντίστοιχες προκηρύξεις της ΕΟΠΕ, την Ειδική Προκήρυξη της ΕΣΠΕ ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ.ΜΑΚ/ΝΙΑΣ και τους Κανονισμούς της Διοργάνωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι και όσες είναι εγγεγραμμένοιστο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ, ανήκουν είτε με αθλητική ιδιότητα στην δύναμη της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ., είτε εντοπιότητα κατοικίας που να αποδεικνύεται. (βλ. προκήρυξη ΕΟΠΕ 2017) και δηλώσουν συμμετοχή ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της Ένωσης, ή στο mail: [email protected], ή στο fax 2551034030, υποβάλλοντας τις δηλώσεις συμμετοχής των, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το παράβολο συμμετοχής, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 18 Ιουλίου 2017, προκειμένου έγκαιρα να γίνει η αρχική κατάταξη των αθλητών/αθλητριών και να σχηματισθεί το «Κεντρικό ταμπλό» των Αγώνων ανά κατηγορία.

Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών, ενδέχεται να προηγηθεί προκριματική φάση, την Παρασκευή 21 /7/2017.
Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να παρευρίσκονται στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, το Σάββατο 22/7/2017 και ώρα 09:00. Για την συμμετοχή ομάδων στο Κυρίως Ταμπλό θα διεξαχθεί κλήρωση, εκτός για τις ομάδες που μεταφέρουν βαθμολογία από την προηγούμενη χρονιά, οι οποίες και θα τοποθετηθούν στην κορυφή του κυρίως ταμπλό.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες θα πάρουν μέρος εκπροσωπώντας την Α’ Περιφέρεια στους τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ17 που θα διεξαχθεί 28-30 Ιουλίου 2017 στις Ράχες Φθιώτιδος, εφόσον υπάρξει minimum συμμετοχή τεσσάρων (4) ομάδων στο πρωτάθλημα της περιφέρειας στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία και στο συγκεκριμένο φύλο.

Share it