Search

Έπιασε τετράδα μεταγραφών η Ασπίδα που απέκτησε και Ζώτο! Αποχώρησε ο Ψαρόπουλος

Σε ακόμη μια εξαιρετική μεταγραφή προχώρησε η Ασπίδα Ξάνθης, που έκανε δικό της έναν απο τους “μικρούς” που διακρίθηκαν την περσινή σαιζόν με τις ικανότητες του, τον νεαρό ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Βασίλη Ζώτο.

Ο Ζώτος που ήταν μέλος των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης φτάνοντας μέχρι την Κ17, μεταπήδησε στον Αστέρα Μαγικού οπού έκανε καλές εμφανίσεις, ήταν και υποψήφιος στα ταλέντα της χρονιάς όπως επελέγησαν απο τους προπονητές των ομάδων, με τον Χρήστο Σαμαρά γνωρίζοντας τις ικανότητες του Ζώτου και τι μπορεί να προσφέρει στη νέα Ασπίδα που χτίζει με γρήγορες κινήσεις τον έκανε μέλος του ιστορικού συλλόγου.

Παράλληλα με την μεταγραφή του Βασίλη Ζώτου η Ασπίδα Ξάνθης αποχαιρέτησε και τον Γιώργο Ψαρόπουλο που δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο. Θυμίζουμε πως πέρα απο τον Ζώτο η Ασπίδα έχει αποκτήσει ήδη τους Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλο και Χριστοφορίδη και έπονται και άλλες κινήσεις.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν:

Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Ζώτου. Καλωσορίζουμε τον Βασίλη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ο Γιώργος Ψαρόπουλος αποχώρησε από την ομάδα μας. Ευχαριστούμε τον Γιώργο για όσα προσέφερε στην ΑΣΠΙΔΑ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Share it