Search

Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη κόντρα στην Κορτράικ

Κάθε φιλικό και καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έδειξε καλό πρόσωπο για ένα ημίχρονο, επικρατώντας με 2-1 της Κορτράικ. Παρθενικό γκολ για Άλτμαν, σκόραρε και ο Μολίνς.

Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί για ένα ημίχρονο, επικράτησαν 2-1 της Κορτράικ και έδειξαν πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Ο Άλτμαν (28’) πέτυχε το παρθενικό του τέρμα, με τον Μολίνς να σκοράρει και αυτός από την άσπρη βούλα. Ο Σεβαλιέ (32’) είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την ομάδα του Αναστασίου.

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Λουντ, που έκανε τα… πάντα στο γήπεδο, ανεβοκατέβαιναν στην πλευρά οι Χουλτ-Κουλιμπαλί που βοηθούσαν αρκετά στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο Άλτμαν ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και έδειξε πως θα βοηθήσει. Κενά σε ορισμένα διαστήματα παρουσίασε στην άμυνα το «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος (65’ Στιλ), Κουλιμπαλί (65’ Τελάντερ), Κουτρουμπής (65’ Μολέδο), Κολοβέτσιος (59’ Ευαγγέλου), Χουλτ (75’ Βέμερ), Ζέκα (59’ Δώνης), Ρέις (74’ Μπουζούκης), Χατζηγιοβάνης (59’ Στάικος), Λουντ (75’ Εμμανουηλίδης), Άλτμαν (59’ Πίσπας), Μολίνς (65’ Ρινάλντι).

Κορτράικ (Γιάννης Αναστασίου): Μπρουζέσε, Κουμορτζί (83’ Πουίπ), Κοβάσεβιτς, Ρουζό (83’ Βαν Λου), Σεβαλιέ, Στογιάνοβιτς, Βαν ντερ Μπρούγκεν, Λεπουέν (89’ Φρανκότ), Χόσα (29’ Ατζαγκούν), Βερμπόμ, Ουαλί.

Πηγή: sport-fm.gr

Share it