Search

Μπαράζ ανανεώσεων στην Ασπίδα Ξάνθης που διατηρεί 16 παίκτες απο τον περσινό κορμό!

Με γοργούς ρυθμούς κινείται ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς στην περσινή δεύτερη της βαθμολογίας Ασπίδα Ξάνθης, με τους διοικούντες του συλλόγου σε συνεργασία με τον Χρήστο Σαμαρά να θέλουν να χτίσουν ένα ισχυρό σύνολο που θα φέρει την ιστορική Ασπίδα ξανά στον δρόμο των τίτλων.

Για αυτό ήδη προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας της με 16 ποδοσφαιριστές απο το περσινό ρόστερ ενώ παράλληλα γνωστοποίησαν την αποχώρηση του Γιάννη Μουξιού λόγω σπουδών, ενώ σε εκκρεμότητα είναι και η περίπτωση του νεαρού γκολκίπερ της ομάδας Βαγγέλη Μπαμπούρη αλλά και ακόμη 2-3 παίκτες απο το περσινό ρόστερ που βρίσκονται σε συζητήσεις με την διοίκηση.

Παράλληλα η διοίκηση έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές τις οποίες θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά:

Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει ότι, υπό την τεχνική καθοδήγηση του κ. Χρήστου Σαμαρά και με γυμναστή τον κ. Σήφη Λαδόπουλο, έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν για την περίοδο 2017-2018 στις τάξεις των αγωνιζομένων του Συλλόγου οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Ανδρέας Σαμαράς, Ραφαήλ Σάββογλου, Κυριάκος Κοντογιαννίδης, Αλέξανδρος Σαρηγιαννίδης, Νίκος Νικολούδης, Αντώνης Κοντομιχάλης, Νίκος Χατζηαπαρασκευάς, Βασίλης Στεπανιάν, Σεραφείμ Δογανίδης, Μπάμπης Κυριαζίδης, Χάρης Κατσής, Γαβριήλ Ευθυμιάδης, Παναγιώτης Πεντεζίδης, Μουτούς Τζοσκούν, Μιχάλης Κιαχίδης, Μάριος Σάββα
Ευχόμαστε ολόψυχα στον αγαπημένο μας Γιάννη Μουξιό να ζητήσει το δελτίο του, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι εισήχθη σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ της επιλογής του και επομένως ότι θα πρέπει να μετακομίσει σε άλλη πόλη για να φοιτήσει στη σχολή του.
Ευχόμαστε ολόψυχα να μας ζητήσει το δελτίο του ο Βαγγέλης Μπαμπούρης. Ξέρει ο ίδιος, ξέρουμε και εμείς…
Οι δύο-τρεις εκκρεμότητες που απομένουν θα διευθετηθούν άμεσα.

Share it