Search

Μια ενδεκάδα συν ένας οι νέες προσθήκες στην Ξάνθη! Τα 9+4 νέα πρόσωπα στην πρώτη του ΑΟΞ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η επίσημη πρώτη προπόνηση του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης, που σε μια χρονιά οπού ο σύλλογος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής προχώρησε σε αρκετές αλλαγές τόσο στο έμψυχο δυναμικό όσο και στο τεχνικό τιμ μετά την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του μετά απο 3 χρόνια.

Συνολικά 12 είναι τα νέα πρόσωπα της ομάδας της Ξάνθης, 9 ποδοσφαιριστές και 4 μέλη στο νέο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Απο πλευράς παικτών το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν 9 νέα πρόσωπα, με τα πέντε νέα αποκτήματα της ομάδας Έρικ Γέντρισεκ, Κίκε Μπούλα, Ματίας Κάστρο, Γκόραν Ρότσε και Γιώργος Τζελέπης να τραβούν την προσοχή του κόσμου, με τον Σλοβάκο επιθετικό Έρικ Γέντρισεκ μάλιστα να γίνεται πόλος έλξης για αρκετά μικρά παιδάκια. Στην πρώτη της ομάδας φυσικά μετείχαν και οι δύο νεαροί  Νίκος Σαμπανίδης και Δημήτρης Μελιόπουλος που προωθήθηκαν απο τα τμήματα Υποδομής του συλλόγου και έγιναν επαγγελματίες.

Ενώ την εννιάδα των “νέων” προσώπων της πρώτης προπόνησης συμπληρώνουν οι Θανάσης Γκαραβέλης και Βασίλης Φασίδης που επέστρεψαν απο τον δανεισμό τους σε Παναιγιάλειο και Αιγινιακό αντίστοιχα.

Νέα πρόσωπα φυσικά είχαμε και στο τεχνικό τιμ της ομάδας, οπού υπήρξε γερή ανανέωση μετά τις αποχωρήσεις των Ραζβάν Λουτσέσκου, Γιώργου Κασναφέρη, Ντιέγκο Λόγκο και Γιώργο Τσονάκα. Τα νέα πρόσωπα που έρχονται να προστεθούν στους παραμείναντες Λουτσιάνο Ντε Σόουζα(βοηθός), Αλέκο Μαλαδένη(πρ. τερματοφυλάκων), Τάσο Σιδερίδη(γυμναστής), Γιώργο Μαλαδένη(β. προπ. τερματοφυλάκων), είναι φυσικά ο νέος τεχνικός της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς που έφερε μαζί του τον συμπατριώτη του Ντράγκαν Ίλιτς που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του. Την θέση του τιμ μάνατζερ της ομάδας με αρκετά σημαντικά καθήκοντα ανέλαβε ο ξανθιώτης Κώστας Τσαλίκης, ενώ νέο μέλος του τεχνικού τιμ αποτελεί και ο ΣωτήρηςΑρσένης που ανέλαβε χρέη Υπεύθυνου αποκατάστασης της ομάδας.

Παλιοί και Νέοι μέσα στο επόμενο διάστημα θα κληθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ομάδας και να βοηθήσει ο κάθε ένας απο την μεριά του αυτή την επετειακή χρονιά για τον σύλλογο, 50 χρόνια ΑΟΞ και παράλληλα 29η συνεχόμενη παρουσία στην Super League, σε δρόμο επιτυχιών διατηρώντας για ακόμη μια χρονιά στις υψηλές θέσεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΙΛΑΝ ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Share it