Search

Συνεχίζει με Γιώργο Αραμπατζή ο Ορέστης Ορεστιάδας!

Στο τιμόνι του Ορέστη Ορεστιάδας και τη νέα σεζόν θα είναι ο Γιώργος Αραμπατζής.

Ο έμπειρος προπονητής ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Έβρου και τη νέα χρονιά θα προσπαθήσει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε φέτος. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Ορέστη:

«Η Διοίκηση του Ορέστη ενεργώντας σωστά και έγκαιρα και λαμβάνοντας υπόψη της τα δείγματα δουλειάς του, ήρθε εκ νέου σε συμφωνία με τον καταξιωμένο πλέον τα τελευταία χρόνια εβρίτη προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του, Γιώργο Αραμπατζή, ώστε αυτός να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Με τον τρόπο αυτό ο Ορέστης ξεκινά δυναμικά και για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018 αφού πρωταρχική ενέργεια κάθε ποδοσφαιρικού Συλλόγου ο οποίος θέλει να διακριθεί πρέπει να είναι η πρόσληψη προπονητή. Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και δύναμη για να ανταπεξέλθει επιτυχώς στο έργο που ανέλαβε εκ νέου και σε συνέχεια αυτού της πρηγούμενης σεζόν».

Αυτή η κίνηση δείχνει ότι παρά την απώλεια των στόχων στη σεζόν που πέρασε, οι διοικούντες του Ορέστη έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Αραμπατζή, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές του Έβρου.

Share it