Search

Τέλος εποχής για την Αναγέννηση Θαλασσιάς παρελθόν ο Γιάννης Αποστολίδης!

Την αποχώρηση του μετά απο δύο χρόνια απο τον πάγκο της Αναγέννησης Θαλασσιάς γνωστοποίησε με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα ο Γιάννης Αποστολίδης.

Δύο χρόνια με εξαιρετική παρουσία για την Αναγέννηση, με τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου πέρσι με την Θαλασσιά να κατακτά το Κύπελλο, ενώ και φέτος οδήγησε την ομάδα της Αναγέννησης ξανά σε τελικό Κυπέλλου χάνοντας στο φινάλε του αγώνα απο το Άβατο. Ενώ και στο πρωτάθλημα η πορεία με το νεαρό τεχνικό ήταν εντυπωσιακή με την ομάδα να είναι ανταγωνιστική για τον τίτλο και να τερματίζει στις υψηλές θέσεις του πίνακα.

Ο Αποστολίδης που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κατερίνη για το UEFA A'(θυμηθείτε ΕΔΩ), ψάχνει το μεγαλύτερο βήμα και σίγουρα η απόφαση του για αποχώρηση απο την Αναγέννηση μετά απο δύο μαγικά χρόνια μόνο εύκολη δεν είναι.

Η ανάρτηση του αναφέρει: Θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχωρησή μου από την Αναγέννηση Θαλασσιάς. Ένα σύλλογο που του χρωστάω πολλά και πάντα θα κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα! Μόνο επιτυχίες εύχομαι από δω και πέρα!

Share it