Search

“Ψάχτηκε” για Μπαράχα η Ξάνθη αλλά…

Η Ξάνθη αναζητά τον αντικαταστάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική της ηγεσία και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι “ακρίτες” είχαν συνάντηση με τον Ρούμπεν Μπαράχα επί ισπανικού εδάφους.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Θράκης, Γιάννης Παπαδημητρίου, βρέθηκε στην Ισπανία την προηγούμενη εβδομάδα και είχε συνάντηση με έναν υποψήφιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι “ακρίτες” έψαξαν αρκετά την περίπτωση του πρώην τεχνικού της Ράγιο Βαγιεκάνο, Ρούμπεν Μπαράχα.

Ο 41χρονος προπονητής υπήρξε από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες της Βαλένθια και φόρεσε τη φανέλα των “νυχτερίδων” για εννιά χρόνια. Παράλληλα, είχε αγωνιστεί και στις Βαγιαδολίδ και Ατλέτικο. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός του Γρεγόριο Μανθάνο στην Ατλέτικο, ανέλαβε εν συνεχεία την ομάδα νέων της Βαλένθια, προσωρινός στη Βαλένθια Β’ και το 2015 απέκτησε την πρώτη του εμπειρία ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της Έλτσε.

Την τρέχουσα σεζόν βρέθηκε στο “Βαγιέκας” και οδήγησε τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη 15η θέση (σε σύνολο 22 ομάδων) στη δεύτερη ισπανική κατηγορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μπαράχα εμφανίστηκε διστακτικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί περιμένει ακόμη μια καλή πρόταση από τη χώρα του. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε στη λίστα της Αλαβές (φιναλίστ του Copa del Rey) ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, αν και στη Βιτόρια τελικά θα φθάσει ως προπονητής ο Αργεντινός, Λουίς Σουμπελδία.

Share it