Search

Στην 7η θέση του Eurovolley της Αστυνομίας η ελληνική ομάδα των 5 Εβριτών!

Με την έβδομη θέση και απολογισμό 2 νίκες και 3 ήττες, επέστρεψε η ομάδα της Αστυνομίας από το Πανευρωπαϊκό Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Αστυνομικών-Ανδρών Αθλητικών Ενώσεων, το οποίο ολοκληρώθηκε στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μέλη του οποίου ήταν και οι Εβρίτες Δημήτρης Χατζόπουλος, Χρήστος Τσιαμήτας, Χαράλαμπος Μουσίκας, Δημήτρης Γραμματικάκης και Κώστας Τεμελούδης, στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά επικράτησε 3-0 (27-25 25-18 25-14) της Αυστρίας και ο προπονητής Γιάννης Βαγγέλης, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την επιτυχία αυτή:

«Νίκη ξανά με Αυστρία 3-0 και έβδομη θέση στην πρώτη μας συμμετοχή ως χώρα σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ αστυνομίας. Εύχομαι μόνο να μην επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για πυροσβέστες που ενίσχυσαν κάποιες από τις αντιπάλους μας με προσωρινή μετακίνηση ή απόσπαση!

Ειλικρινά θα ναι πολύ κρίμα να αλλοιωθεί η αξιοπιστία της διοργάνωσης . Θέλω να πιστευω ότι είναι απλά κακοηθέσταστες φήμες.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους-αθλητές μου για την αγωνιστική τους καταξίωση και για την άψογη εν γένει τους συμπεριφορά! Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αθλητική ένωση και το παράρτημα για την στήριξη που μας παρείχαν. Όπως κ να έχει σας χάρηκα κ ευχαριστώ ολόψυχα για τις συγκινήσεις που μου προσφέρατε όλοι.»

Πληροφορίες: volleyland.gr

Share it