Search

Χάλκινο μετάλλιο για τον Εθνικό Αλεξ/πολης στο Πανελλήνιο της Ξάνθης!

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U13 στην Ξάνθη στις αποσκευές του με χάλκινο μετάλλιο και μία αξιοπρεπή παρουσία που εμφάνισαν όλοι οι αθλητές της αποστολής.

Το σύνολο των αθλητών ήταν 107 συμμετοχές. Όλα τα παιδιά του ΜΓΣ Εθνικού ανήκαν σε μία ηλικιακή κατηγορία κατώτερη, δηλαδή στα U11. Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελούνταν από τους εξής:

Βραχιώλια Αλέξανδρο
Μανδάνη Δέσποινα
Κολομπρατσίδη Χρήστο
Γρηγοριάδη Αλέξανδρο
Κωνσταντινίδη Παύλο
Βραχιώλια Δημήτρη
Βραχιώλια Ιωάννη

Το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέλαβαν οι Μανδάνη Δέσποινα και ο Βραχιώλιας Αλέξανδρος, όμως την ανάλογη αγωνιστική εικόνα επέδειξαν και οι υπόλοιποι αθλητές της αποστολής. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντινίδης Παύλος κ ο Βραχιώλιας Γιάννης έφτασαν στους 16 του διπλού (κερδίζοντας αγώνα στα προκριματικά) ο Κολομπρατσίδης Χρήστος έφτασε στους 32 στο μόνο και στους 16 στο διπλό Ο Βραχιώλιας Αλέξανδρος στους 16 στο διπλό 3ος στο μικτό με την Μανδάνη Δέσποινα Η Δέσποινα στις 16 στο μονό. Ο Βραχιώλιας Δημήτρης με τον Γρηγοριάδη Αλέξη στην 8αδα στο διπλό. Ο Βραχιώλιας Δημήτρης μπήκε στο κυρίως ταμπλό κερδίζοντας 1 αγώνα και έναν γουοκ οβερ.

Share it