Search

Ετοιμάζει βαλίτσες για εξωτερικό ο Αντώνης Ράνος!

Τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό αναζητά ο ξανθιώτης επιθετικός Αντώνης Ράνος, που έμεινε ελεύθερος απο την Ξάνθη και πλέον όντας ελεύθερος μελετά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Βέβαια αξίζει να τονίσουμε πως ο Ράνος δεν βιάζεται να υπογράψει άμεσα κάπου και μελετά με ιδιαίτερη προσοχή της κρούσεις που έχει δεχτεί, και μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sportsaddict ήδη για τον ξανθιώτη φορ υπάρχει ενδιαφέρον τόσο απο Κύπρο όσο και ομάδες απο την Κεντρική Ευρώπη.

Ο Πηγαδιώτης επιθετικός με τις 89 εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα της Ξάνθης, απο το 2012 όταν και έγινε επαγγελματίας μέχρι και φέτος, έχοντας πετύχει συνολικά 6 τέρματα. Αναμφίβολα το πιο σημαντικό απο τα 6 ήταν αυτό του 2014 όταν στο μπαράζ παραμονής που έγινε στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ράνος με δικό του τέρμα χάρισε την παραμονή στην ομάδα της Ξάνθης. Σε αυτά τα χρόνια ο Ράνος είχε την ευλογία να αγωνιστεί με την ομάδα της πόλης του σε παιχνίδι στο Europa League, ήταν παρών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και σε πολλές σημαντικές στιγμές του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

 

Share it