Search

Τέλος εποχής για τον Καρίμ Σολτάνι που αποχαιρετά την Ξάνθη μετά απο 4,5 χρόνια!

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπαίνουν στην συνεργασία της Ξάνθης με τον Αλγερινό εξτρέμ, Καρίμ Σολτάνι που μετά απο 4,5 χρόνια στον σύλλογο θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο Σολτάνι έχει ήδη ενημερωθεί πως δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με τον ίδιο εδώ και περίπου 2-3 βρομάδες να έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να αναχωρήσει για Ολλανδία οπού είναι η μόνιμη κατοικία του και απο εκεί οπού αποφασίσει ο ίδιος να συνεχίσει την καριέρα του.

Σε αυτά τα 4,5 χρόνια ο 32χρονος Καρίμ, έχει φορέσει την φανέλα της Ξάνθης 134 φορές, έχοντας πετύχει 25 τέρματα. Ο Σολτάνι είχε αποκτηθεί απο την Ξάνθη τον Ιανουάριο του 2013 απο την Αλγερινή Σετίφ, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα για λογαριασμό των Άρη και Ηρακλή.Πέρα απο τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου ο Σολτάνι φόρεσε την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος και σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι(με την Λίνφιλντ στην Ξάνθη), ενώ ήταν παρών στην κορυφαία στιγμή της Ξάνθης τον τελικό του Κυπέλλου αλλά και σε μια απο τις πιο δύσκολες που τελείωσε με χαμόγελα τα μπαράζ παραμονής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Share it