Search

Με χρυσό της Παπαϊωάννου και καλές επιδόσεις η παρουσία του Διομήδη Ξάνθης στο Διασυλλογικό Α/Γ

Αρκετά καλός ήταν ο απολογισμός του Διομήδη Ξάνθης στην δεύτερη μέρα του Διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών που διεξήχθη στις Σέρρες, με τον σύλλογο της Ξάνθης να έχει ένα χρυσό με την Παπαϊωάννου όρια πρόκρισης για το Πανελλήνιο και 20 βαθμούς συνολική συγκομιδή.

Η πιο πετυχημένη παρουσία ήταν αυτή της πρωταθλήτριας του συλλόγου Ευαγγελίας Παπαϊωάννου που ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην σφαιροβολία Γυναικών με ρίψη στα 12.73 μέτρα τα οποία αποτελούν όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών, προσδίδοντας συγχρόνως 13 βαθμούς στον σύλλογο.

Πολύ καλή παρουσία η οποία δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερες μελλοντικές επιδόσεις και διακρίσεις είχε και ο παίδας Μιχάλης Παπουτσόγλου που κατέλαβε την 6η θέση στο αγώνισμα των 200 μέτρων σημειώνοντας χρόνο 22:76, προσδίδοντας παράλληλα 7 βαθμούς στον σύλλογό μας. Παρότι Βενιαμίν στην κατηγορία, με την επίδοση του αυτή κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών.

Εξαιρετική επίδοση για την ηλικία του και την κατηγορία του ως παίδας είχε και ο Χαλεντ Χόφφας που αγωνίσθηκε επίσης στο αγώνισμα των 200μ όπου χωρίς άγχος και δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό πέτυχε επίδοση κοντά στο ρεκόρ του 24:37 και κατετάγη στον τελικό του αγωνίσματος στην πολύ τιμητική 16η θέση.

Απόλυτα ικανοποιημένος απο τιην παρουσία των τριών αθλητών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Παρασκευόπουλος όπως φυσικά και τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου που είδαν σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση οι αθλητές τους να πρωταγωνιστούν.

Share it